IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2010, 16:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakan Yıldız'a yumruklu saldırı.




Bakan Yıldız'a yumruklu saldırı

Kayseri'deki şehit cenazesinde Enerji Bakanı Taner Yıldız yumruklu saldırıya uğradı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Şırnak'ın Balveren Beldesi yakınlarında 5 gün önce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan, tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan 34 yaşındaki Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya, Kayseri'de yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.
Cenazeye katılanlar ve şehit yakınları ‘Demokratik açılım' çalışmaları nedeniyle hükümete tepki gösterdi. Şehidin eşi Şelale Çetinkaya, eşinin cenazesinin konulduğu top arabasını tutarak, uzun süre yürüdü. Törene İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.
BAKAN'A YUMRUKLU SALDIRI
Cenaze töreni sırasında bir kişi Bakan Taner Yıldız'a yumruklu saldırıda bulundu. Saldırıda yaralanan Yıldız ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Cevher Nesibe Hastanesi'nde kaldırıldı. Taner Yıldız'ın ''burun kemiklerinde, burun içi yumuşak dokularda ezilmeler olduğu'' tespit edildi. Bu arada, Yıldız'ın aldığı darbe sonucu gözlüğünün yüzünü çizdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
BAĞIRARAK VURDU
Cenaze töreninin ardından saldırganın “Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bu yumruk Türk milletinin yumruğudur. Gördünüz işte” diye bağırdıktan sonra Bakan Yıldız'a yumruk vurduğu belirtildi.
Yumruğu atan kişinin beden eğitimi öğretmeni Şahin Şimşek olduğu öğrenildi. Olaydan sonra 3 kişi gözaltına alındı.
Balveren Beldesi Araköy yolunda 5 gün önce Milli Taburu'ndan Şırnak'a asker taşıyan sivil plakalı minibüse bir grup PKK'lı terörist tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlı Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya için, kent merkezindeki Hunat Camii'nde tören düzenlendi. 3 yıl önce ölen babası merhum astsubay Abdülbaki Çetinkaya gibi askerlik mesleğini seçen şehit Yüzbaşı Çetinkaya'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, öğle saatlerinde Asker Hastanesi'nden alınarak, camiye getirildi. Silah arkadaşlarının nöbet tuttuğu cami avlusunda, şehit aileleri de hazır bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cenaze törenine gelen ve oğlu İsmail'i 1 yıl önce Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ndeki bir karakola düzenlenen saldırıda kaybeden şehit annesi Sultan Uygun da, “Oyy şehidim oy.. Beni de gömün. Şehit yüzbaşı benim de oğlum sayılır” diye gözyaşı döktü.

Cenazeye katılanlar ‘Kahrolsun PKK' sloganı atarken, ellerindeki Türk bayraklarını salladı. Evli ve 1 çocuk babası şehidin resim öğretmeni olan eşi Şelale, kaybettiği eşinin tabutunun başında üzgün gözlerle, uzun süre bekledi. Şelale Çetinkaya, daha sonra kayınvalidesi Tülay Çetinkaya ile birlikte şehitliğe kadar kortejle birlikte yürüdü.
HÜKÜMETE PROTESTO
Cenaze töreni öncesi, bakanlar cami avlusuna gelmeden önce şehit yakınları ve çok sayıda kişi ‘açılım çalışmaları' ve Samsun'da 2 polisin şehit olması ve öncesindeki olaylar için kapatılan DTP'nin Genel Başkanı Ahmet Türk ile hükümete tepki gösterdi. Bazı kişiler bu tepkilere katılıp, ‘yuh' çekti.
Cenaze namazının kılınması ve şehidin tabutunun omuzlara alınması sırasında da bazı kişiler ‘Ahmet Türk’e lanet olsun', ‘Açılım dediğiniz bu mu?', ‘PKK Kahrolsun' diye bağırdı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kayseri'nin teröre verdiği 165'inci şehit olarak nitelendirilen Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya için düzenlenen cenaze törenine Vali Mevlüt Bilici ve Ankara'daki Anayasa görüşmelerine ara verip, polis helikopteriyle gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kayseri milletvekili Sadık Yakut, milletvekili Ahmet Öksüzkaya, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 4'üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Emin Alpman, Kayseri Garnizon Komutanı Tümgeneral Özden Bayram Argüz, 12'nci Hava Ana Ulaştırma Üs Komutanı Tuğgeneral Ali Demiral, kent protokolü ve üst rütbeli subaylar katıldı. Levent Çetinkaya’nın cenazesi, Hunat Camii'nde düzenlenen, Müftü Şaban İşlek'in kıldırdığı namaz ardından, askeri törenin ardından Kartal’daki Garnizon şehitliğinde toprağa verildi.

DHA


Konu Luis tarafından (19 Nisan 2010 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaynak, eklendi.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Nisan 2010, 16:20   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bakan Yıldız'a yumruklu saldırı.




Bu aralar Moda oldu galiba Yumruk Atan atana Artık ne diycegimi bilmiyorum.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

Alt 19 Nisan 2010, 23:40   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bakan Yıldız'a yumruklu saldırı.




Her ne kadar akp ve yandaşlarından hoşlanmasamda Türkiye Cumhuriyeti'nin bir bakanının yumruklanması hoş olmamış. Ancak insanların geldiği noktada ortada. Hükümetin acilen gerilen insanları toparlayacak tedbirler alması şart.

 

 

Etiketler
bakan, saldırı, yumruklu, yıldıza


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Yıldız'dan istifa açıklaması AngeL Haber Arşivi 0 26 Şubat 2015 13:42
Bakan Yıldız: 'Elektriğe 3 ay zam yok' Seth Haber Arşivi 1 29 Haziran 2014 22:45
Türbanlı öğretmene yumruklu saldırı SeckiN Haber Arşivi 0 11 Temmuz 2013 14:38
• Bakan Dinçer ve Bakan Yıldız, yeni yılı maden ocağında karşıladı!. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:46
Bakan Yıldız'a yumruklu saldırı İlker Haber Arşivi 1 20 Nisan 2010 15:59