IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Öcalan voleybol öğreniyor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/329554-ocalan-voleybol-ogreniyor.html)

Feronia 21 Nisan 2010 13:21

Öcalan voleybol öğreniyor
 
Öcalan voleybol öğreniyor

Voleybol oynuyor, hobi odasında sohbet ediyor



Ömür boyu hapis cezasını ceken PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan yeni hücresine alıştı. Öcalan cezaevi arkadaşlarıyla voleybol oynuyor, haftada üç gün sohbet ediyor

İMRALI Adası’nda mahkumiyetinin 11 yılını geride bırakan Abdullah Öcalan, yeni cezaevine nakledildiği günlerdeki şikayetleri yapılan iyileştirmelerle son buldu. Yeni cezaevinde PKK’lı Bayram Kaymaz, Şeyhmuz Poyraz, Cumali Karsu, Hasbi Aydemir ve TİKKO’cu Hakkı Alpan ile birlikte kalan Abdullah Öcalan havalandırmada her gün yaklaşık 2 saat yaptığı yürüyüş ve spora, voleybol oynamayı da ekledi. Diğer mahkumlarla üçer kişiden oluşan iki takım halinde voleybol maçı yapan Öcalan’ın ilk başlarda topa vurmakta güçlük çektiği kaydedildi.

Abdullah Öcalan’ın, cezaevinde bulunan hobi odasında haftada üç gün birer saat olmak üzere cezaevi arkadaşlarıyla masa çevresinde toplanıp sohbet ettiği, yaşanan gelişmeleri değerlendirip tartıştığı belirtildi. Kalan zamanlarını gazete ve kitap okuyarak kendisine gelen mektupları yanıtlayarak geçiren Abdullah Öcalan, her hafta çarşamba günleri avukatlarıyla açık görüşme yapıp, her ayın ikinci ve dördüncü pazartesi günleri ise kardeşleriyle buluşuyor.

Öcalan’ın savunmasını üstlenen avukatlardan Hatice Korkut, müvekkilinin voleybol oynayıp diğer mahkumlarla görüşme yaptığına ilişkin haberleri doğruladı, “Ancak televizyon izleyemiyor” dedi.




vtn

İlker 21 Nisan 2010 13:26

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Yakında Televizyonda korlar Hemde plazma Merak Etmesin. Adam'ı Resmen Yaşatıyorlar ya. Adam Dişarda Olsa Bu Kadar Rahat Yaşamazdı Belki. Nasıl Bir Adalet Bu Anlamadım.

SeytaninOrkestrasi 21 Nisan 2010 13:26

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Asker arkadaşlarda eşlik edıyorlar mı Voleybol'a Orada nöbet tutanların kalıbına tüküreyim .. Ant içiyorum eğer orada nöbete vericek olurlarsa Çeker vururum o adi ********i sonrası inanın ki umurumda değil !!

İçim sızlıyor Arkadaş!! İçim sızlıyor .

Feronia 21 Nisan 2010 13:31

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Allah akil fikir versin .

SeytaninOrkestrasi 21 Nisan 2010 13:33

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Bana mı ?

Luis 21 Nisan 2010 13:36

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Yorum yaparsam, yine akıllı ve yapıcı davranalım '' adamın canı sıkılıyor, istediği aktiviteyi yapmakta özgürdür '' diyen arkadaşlar olacak, o yüzden susacağım.

SayınGambiyetsiz 21 Nisan 2010 13:40

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Ata'm olacaktı şimdi. Onu yaşatanların da, kodes arkadaşlarının da, kendisinin de, sülalesinin de kellesini nasıl kestirirdi sessiz sessiz. Ömür boyu hapiste yaşayacak. Ölmezde kanı bozuk.

Süslü 21 Nisan 2010 13:42

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
ABD'den onay cikmadikca bu ******* krallar gibi yasar , bizde köpürmekle kaliriz. +'Sida ödedigimiz vergilerden yasiyor/yasatiliyor.. :)
Anlayan anlar..

SayınGambiyetsiz 21 Nisan 2010 13:44

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Tabi canım. Öcalanı yaşatma vergisi ödüyoruz, sokak lambası elektriği vergisi adı altında (:

SeytaninOrkestrasi 21 Nisan 2010 13:46

Cevap: Öcalan voleybol öğreniyor
 
Yanlış düşünüyorsun .. gambiyetsiz Mustafa Kemal olucaktı APO diye biri olur muydu PKK olurmuydu daha örgüt kurulum aşamasındayken giderdi yılanın başını küçükken ezerdi bu kadarına musade etmezdi Mustafa Kemal Binlerce şehit vermemize göz yummazdı !!!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net