IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak ! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/330022-terk-edilen-sevgiliden-korkunc-tuzak.html)

Ein 23 Nisan 2010 12:52

Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Terk edilmeyi gururuna yediremeyen ABD'li asker[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgilisine korkunç bir tuzak kurdu. Eski sevgilisi adına internete ilan verdi ve...





ABD'li deniz piyadesi Jebidiah James Stipe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internetin en büyük seri ilan listesi olan craiglist.com'a eski sevgilisi adına bir ilan verdi.

İlanda eski kız arkadaşının ismini ve fotoğrafını yayınlayan Stipe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Şiddet içerikli cinsel fantezileri olan erkek aranıyor" dedi.

İlanın verilmesinden iki gün sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Stipe’ın eski kız arkadaşı sitede kendisi adına verilen mesajı fark ederek önce polise[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilanın kaldırılması için de site yönetimine başvurdu. Ancak kadın ilanı siteden kaldırmadan önce 26 yaşınaki Oliver McDowell adlı bir erkek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilanla ilgili bilgileri almayı başarmıştı.
McDowell[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elde ettiği numaradan ilanı veren kadın olduğunu zannettiği Stipe ile mesajlaşmaya başladı. Kadının eski erkek sevgilisi Stipe[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesajlarında McDowell’a “aşağılanma[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fiziksel ve cinsel taciz” içerikli seks fantezisi yaşamak istediğini belirtip kız arkadaşının oturduğu adresi verdi.
CİNSEL FANTEZİ HAPSE GÖTÜRDÜ

Bir haftalık mesajlaşmaların ardından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] McDowell verilen adrese[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani kadının evine gitti. Zorla içeri giren adam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesajlaştığı kişi olduğunu zannettiği 25 yaşındaki kadını dövdü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağzını bez tıkadı ve hareket edemeyecek şekilde bağladı.

Ardından boğazına dayadığı bıçakla kadına “sana şiddet içerikli cinsel fantezileri olan erkeği göstereceğim” diyerek kadını dövdü; sonra da tecavüz etti.
Olayın ortaya çıkması ardından gözaltına alınan McDowell[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlaşmalı bir cinsel fanteziyi yerine getirdiğini sandığını belirterek kendini savundu. Ancak birinci dereceden cinsel saldırı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adam kaçırma ve hırsızlık suçundan tutuklandı. Kadının eski sevgilisi Stipe'la birlikte cezaevine gönderildi.

Gülce 23 Nisan 2010 13:24

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
Yuhh artık ya.. ;s

Ein 23 Nisan 2010 13:37

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
yuh ki ne yuh.. Okurken tüyleerim ürperdi..

Dilara 23 Nisan 2010 13:44

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
insanlar nelerle uğraşıyor..

JosephiNe 23 Nisan 2010 13:45

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
ne insanlar var ya okuma canım benim ruhunu şeytana satmış bunlar.

SeytaninOrkestrasi 23 Nisan 2010 13:49

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
Ohh helal olsun valla .. İyide biri var o hepten suçsuz anlaşmalı olarak yaptığını sanıyor herşeyi McDowell i lütfen hapisten çıkarın bakın Lütfen diyorum :)

Ein 23 Nisan 2010 13:53

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
AnlaşmaLı mı ? Böyle birşeyin anlaşması olabilir mi onunda ruhsal saglıgı düzgün olsa böyle birşeye kalkışmaz.. İnsanLık Dışı varLıkLar..

SeytaninOrkestrasi 23 Nisan 2010 13:55

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
İşin makarasındayım ne halleri varsa görsünler :)

Ein 23 Nisan 2010 13:56

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
Ama gerçekten yapılmaması gereken birşey Kız ne haldedir allah bilir :S

Feronia 23 Nisan 2010 16:46

Cevap: Terk edilen sevgiliden korkunç tuzak !
 
Erkek dedigin.. ayriliga karsi guclu olur basi DIK olur. ayrilmak isteyene hay hay der.. bitirir hayatina bakar.

Erkek dedigin ..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net