IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Nisan 2010, 08:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Erdoğan'ın et ajanları




Erdoğan'ın et fiyatlarının takibi için görevlendirdiği personel çok özel bir operasyon başlattı. İşte operasyonun ayrıntıları.

Başbakan Erdoğan, et fiyatlarının halka ne şekilde yansıdığını öğrenmek için özel bir operasyon başlattı. 2 gruba ayrılan ve Ankara’da 9 ayrı bölgede müşteri gibi davranan ‘ajanlar” fiyatları öğrenip doğrudan Erdoğan’a bildirdiler.
Erdoğan, “Görevlendirdiğimiz arkadaşlar önümüzdeki günlerde aynı yerlere tekrar gidip, nasıl bir fiyat değişimi yaşandığına bakacaklar” dedi.
Başbakan Tayyip Erdoğan, son bir yılda katlanarak artan et fiyatlarını takip altına almak için Başkent’te daha önce eşine pek rastlanmayan gizli bir operasyon başlattı.
Hürriyet gazetesinden Metehan Demir'in haberine göre Erdoğan, kendisine verilen raporlarla yetinmeyerek et fiyatlarının halka gerçekten ne şekilde yansıdığını anlamak için ‘özel et ajanları’ görevlendirdi. 2 gruptan oluşan ve doğrudan Başbakan’a bilgi veren ajanlar, Ankara’da son bir haftada 9 bölgede belirlenen onlarca noktadan fiyat aldı. Başbakan’ın operasyonu şöyle gerçekleşti:

Müşteri gibi davrandılar

Bir süre önce et fiyatlarının fahiş rakamlara çekilmesi ile ilgili Erdoğan’a halktan şikayetler ulaşmaya başladı. Erdoğan da yakın kurmaylarına, “Dev marketlerden küçük kasap dükkanlarına varana kadar gidilip, müşteri gibi, yerinde fiyatlar alınsın. Bizzat durumu görüp halkın menfaatini gözeterek ona göre tedbir alalım” talimatını verdi.
Bunun üzerine, 2 gruptan oluşan ajanlar Başkent’te ekonomik ve sosyal bazda özel olarak belirlenen 9 ayrı bölgeye giderek fiyat aldı. Bunları da bir liste olarak Erdoğan’a sundu.

Aynı yerlere tekrar gidilecek

Ancak Başbakan bununla da yetinmedi. Meclis’te et fiyatları ile ilgili bakanlara verdiği direktifin ardından çıkan, “Talimatı bile et fiyatlarını düşürmeye yetti” haberlerine temkinli yaklaşan Erdoğan, dün yine harekete geçti.
Başbakan, “Bu laflara karnımız tok. Görevlendirdiğimiz arkadaşlar önümüzdeki günlerde fiyat aldıkları yerlere tekrar giderek eskiye göre nasıl bir fiyat değişimi yaşandığına bakacaklar. Gerçekten fiyatların düşüp düşmediğini o zaman göreceğim. Sonra da yeni tedbirleri hemen devreye sokacağım” dedi.
Bu nedenle, et ajanlarının hafta boyunca fiyat tespitine devam edeceği sanılıyor.

internethaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ajanları, başbakan, erdoğanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Recep Tayyip Erdoğan Yeni Başbakan'ı Açıkladı. Başbakan Kim Oldu? Seth Haber Arşivi 4 21 Ağustos 2014 20:52
Başbakan Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Cemalizim Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2012 18:13
Başbakan Erdoğan'ın hiç bilinmeyenleri PassioN Haber Arşivi 0 27 Şubat 2012 19:46
Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk PassioN Haber Arşivi 1 03 Ocak 2012 14:11
Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk N999 Haber Arşivi 0 03 Ocak 2012 00:29