IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2010, 06:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jet Fadıl Frankfurt’ta büro açtı




Fadıl Akgündüz, Almanya’da kurduğu büro ile öncelikle eski Jetpazedeleri hedef almış durumda.

Jet-Pa, yüzde 100 yerli iddiasıyla “İmza” adlı otomobil ile 1990’lı yıllarda fırtına gibi esen ve yüksek kâr payı vaadleriyle Avrupalı Türklerden milyonlarca Euro toplayarak mağdur eden Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz, Almanya’nın Frankfurt kentinde büro açtı.
Almanya’da holding mağdurlarınca kurulan Avrupa Türkleri Dayanışma Derneği’nin avukatı Ünal Taşhan, Akgündüz’ün, “Am Hauptbahnhof 12 -Frankfurt”adresinde açtığı büro ile İstanbul Bayrampaşa’da kuracağını söylediği devre mülk otel için para toplamaya çalıştığını söyledi.

Yine hayal satıyor

Dernek olarak, Jet-Pa ve Fadıl Akgündüz’ün tüm faaliyetlerini gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da yakından takip ettiklerini söyleyen avukat Ünal Taşhan, “Fadıl Akgündüz, yine hayal satarak para toplamaya çalışıyor. Almanya’da kurduğu bu büro ile öncelikle eski Jetpazedeleri hedef almış durumda. Jetpazedelere, ‘Jet-Pa’ya yatırdığını parayı peşinata sayalım’ diyerek devre mülk satmaya çalışıyor. Mağdurlar bu konuda dikkatli olmalılar” diye konuştu.

Fadıl Akgündüz’ün, 31.07.2009 tarihinde üç aile bireyi ile genel kurul yaptığını hatırladan avukat Ünal Taşhan, şunları anlattı: “Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürlüğü’nün atadığı komiser Ferit Öztürk gözetiminde İstanbul Bağcılar’da yapılan genel kurul, sadece Akgündüz Ailesi (Memet Fadıl Akgündüz, Birsen Akgündüz, Zekiye Akgündüz) ile Almanya ve Liechtenstein’da bulunan para toplama faaliyetinde paravan olarak kullanılan şirketlerine bildirilmiş. Şirketin ortakları arasında bulunan ve Almanya’da kurulmuş olan Jetpa International Marketing and Trading GmbH ile Lichtenstein’ daki Jetpa International Marketing and Tranding A.G, 2000 yılında iflas ettirilmişti. Buna rağmen şirketin ortağı olarak gösterilerek genel kurul yapıldı. Burada bir aldatmaca ve hukuksuzluk var. Bu hukuksuzluk genel kurulun iptali anlamına geliyor. Zaten bu doğrultu da, Latif Yılmaz isimli Jet-Pa mağduru, genel kurulun iptali için dava açtı. 27.05. 2010 tarihinde Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde duruşması yapılacak . Bu durum 6. Nisan 2010 tarihinde yayınlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde detaylarıyla yer aldı.”
Mağdurlar harekete geçecek
JET-PA’nın iflas etmediğini ve resmi raporlara göre 62 milyon lira (31 milyon Euro) sermayesi bulunduğunun da altını çizen avukat Ünal Taşhan, “Dernek olarak, Fadıl Akgündüz’ü Jet-Pa’nın yönetim kurulu başkanlığından indirmenin yollarını arıyorum. Genel kurulun iptali için açılan ve 27.05. 2010 tarihinde Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde yapılacak duruşmanın sonucuna göre hareket edeceğiz” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açtı, açtı, büro, büro, fadıl, fadıl, frankfurt’ta, frankfurtâ��ta, jet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jet Fadıl'dan BDP Sürprizi Rhytia Haber Arşivi 0 11 Mart 2014 13:55
Telehouse Frankfurt'da yeni bir veri merkezi açtı! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 09 Ocak 2012 23:13
D&G Aksesuarları Çiçek Açtı, D&G’ nın 2011 İlkbahar Yaz Ayakkabı Çanta Şıklığı Ay Ayakkabı Trendleri 0 18 Şubat 2011 14:34
ABD, Rusya’ya HAARP açtı Sevda Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2010 20:05
Türkiye bütün renkleriyle Frankfurt’ta mı? Angel Kültür ve Sanat 0 18 Ekim 2008 12:13