IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2010, 18:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Personel alacak yerler hangileri?




Çeşitli kurum ve kuruluşlara personel alınacak. İşte personel alacak yerler...

Kazan Belediyesi Personel Alımı

Kazan Belediyesi Eski Hükümlü Kalorifer Ateşçisi Alım İlanı

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ÇANKAYA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

KAZAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI(KAMU SERV)
Son Başvuru Tarihi :
17 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 06 Mayıs 2010, Sayı : 1

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; 28 MAYIS 2010'da SAAT:15:00'da BELEDİYE TARAFINDAN NOTER ÇEKİLİŞİ YAPILACAKTIR. DOĞALGAZ YAKITLI KALORİFER - KATI VE SIVI YAKITLI KALORİFER ATEŞLEYİCİSİ OLARAK ÇALIŞTIRILACAKTIR. -



TÜBİTAK Personel Alım İlanı

TÜBİTAK Özürlü Diğer Profesyonel, Teknik ve İlgili Personel Alım İlanı
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un GEBZE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

TÜBİTAK ULUSAL ELEKTRONİK VE KRİPTOLOJİ ARAŞT. ENSTİTÜSÜ
Son Başvuru Tarihi :
17 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 07 Mayıs 2010, Sayı : 0

Genel Şartlar ve Notlar

MEZUN OLDUĞU BÖLÜM İLE İLGİLİ KONULARDA ENAZ 1 YIL TECRÜBELİ (TECRÜBESİNİ ÇALIŞMIŞ OLDUĞU YERLERDEN ALDIĞI HİZMET BELGESİ İLE BELGELENDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.) TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE


Deniz Lisesi Kom. Personel Alımı

Deniz Lisesi Komutanlığı İnşaat Teknisyeni Alım İlanı
Bu işgücü istemi, İŞKUR'un KADIKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI
Son Başvuru Tarihi :
17 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 07 Mayıs 2010

Genel Şartlar ve Notlar

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler


ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI


Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.


Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. . Profesör kadroları devamlı statü için olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.


Doçent kadroları devamlı statü için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.


Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, üç adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Bilim alanı bir yabancı dille ilgili olanlar başka bir yabancı dilde sınava girecektir. Adaylar dosyalarına 1 haklarında bilimsel referans alınabilecek üç öğretim üyesinin isim ve adreslerini ekleyecektir.


Yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.


Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir.


İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır. Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

********
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların;

1 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımaları,

2 - Üniversitemizin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden elektronik ortamda başvurularını yaptıktan sonra istenilen belgelerin çıktısı ile (Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş ile Akademik ve İdari Etkinlikler Listesi) başvurmaları,

3 - Durumlarının, "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atanmayla İlgili Değerlendirme Yönergesi"ne uygun olması,

4 - Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı Kanun'un 26'ncı maddesinde belirtilen şartları taşıyan profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya ile birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserlerini ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir. Süresi içinde yapılmayan başvurular ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

NOT: Müracaatların tamamlanmasını müteakiben Rektörlüğümüzce oluşturulan Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonunca, atanma kriterlerine uymadığı tespit edilen başvurular geçersiz sayılacaktır. Dosya İnceleme Sonuçları Üniversitemiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ilan edilecektir.

Duyurulur

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alacak, hangileri, personel, yerler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vakıfbank 800 personel alacak Seth Gazete Manşetleri 0 27 Aralık 2014 15:04
Sağlık Bakanlığı Personel Alacak!! Düş Haber Arşivi 0 22 Eylül 2011 23:58
TRT'ye 890 personel alacak Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ekim 2010 18:47
MEB 5 bin engelli personel alacak Lucifer Haber Arşivi 0 09 Nisan 2010 16:21
SGK sınavla personel alacak Lucifer Haber Arşivi 1 30 Mart 2010 16:06