IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2010, 18:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Las Vegas'ı dolandıran Türk! :)




ABD'de sahte kimlikle yasadışı işlerini yürüten Seyit İbrahim Yel’in ilk vukuatı çalıştığı benzin istasyonunu hortumlamak. Asıl vurgunu ise...

ABD’ye 3 yıl önce Kanada sınırını geçerek girdikten sonra Türkiye’ye dönmek üzere olan Mustafa Seda isimli bir Türk’ün kimliklerini satın alan Seyit İbrahim Yel (35), yeni işe girdiği benzin istasyonunda yakıt tedarikçisini 77 bin dolar hortumladıktan sonra Atlantic City ve Las Vegas’daki kumarhaneleri yaklaşık 500 bin dolar hortumladı.
Sahtekar adamın oyununu anlayan FBI, Seyit İbrahim Yel’i yakalamasına rağmen, Nassau County mahkemesi hâkimi, Mustafa Seda’nın başka birisi olduğuna karar vererek Yel’in 3 bin 500 dolar kefaletle serbest bıraktı. Yel, ilk uçakla Abu Dhabi’ye kaçtı. FBI, firariyi terörist takip listesine aldı.
BAŞTAN AŞAĞI SAHTE
FBI’ın verdiği bilgiye göre, İbrahim Yel, yasadışı yollardan ABD’ye girdikten sonra New York’a yerleşti. Mustafa Seda isimli Türk’e ait ABD kimliklerini ve sosyal sigorta numaralarını alan Yel, sahte bir şirket kurdu. Arkadaşlarına ait olan Valley Stream benzin istasyonuna toptancı firmadan 75 bin 952 dolarlık benzin siparişi verdi. Karşılığında sahte çek veren Yel, benzinin ödemesini yapmadı. Kumarhanelerin ücretsiz otel ve seyahat hizmetiyle Las Vegas ve Atlantic City’ye giden Yel, sahte çeklerle aralarında altı kumarhaneyi dolandırdı. Yel, casino çiplerini nakite çevirip 420 bin dolar hortumladı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
las, vegası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook'taki 'dolandıran reklamlara' dikkat! Seth Facebook Haberleri 0 17 Temmuz 2014 14:38
Las Vegas - Gece & Gündüz Görüntüleri ile Las Vegas Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 3 05 Şubat 2013 04:00
Türk bankalarını dolandıran hacker mahkemede Heidi Güvenlik Açıkları 0 05 Temmuz 2008 09:26