IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2010, 15:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baykal Görüntüleri Biliyor Muydu?..




CHP lideri Deniz Baykal, internette yer alan görüntülerinin ortaya çıkmasından saatler önce "Herkesin kişisel hayatı teşhir edilebilir" uyarısı yapmış.

CHP lideri Deniz Baykal'ın, internet ortamında yer alan görüntülerinin ortaya çıkmasından saatler önce "Herkesin kişisel hayatı teşhir edilebilir" uyarısı yaptığı belirlendi.

Baykal, önceki gün Parti Meclisini (PM) topladı. Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Baykal, "Bir darbenin mutlaka askeri nitelikte ortaya çıkması zorunluluğu yoktur. Zaman zaman meşru yollarla iktidara gelmiş olanların kendilerini iktidara getiren mekanizmaları, anayasal sistemleri, hukuk güvencelerini bertaraf ettiklerine tanık olunmuştur. Türkiye'de de maalesef şuanda hukukun çok ciddi şekilde askıya alındığı açıktır" dedi. Baykal, adeta başına gelecekleri tahmin edercesine şöyle devam etti:

"Herkes hiçbir haklı gerekçesi olmadan her an her türlü ithamın hedefi olabilir. Herkes yaptığı bir telefon konuşmasının kayda geçirilmesi sonucunda kişisel hayatı teşhir edilebilir. Ve bunu yapanlar, elini, kolunu sallaya sallaya Türkiye'de serbestçe yaşamakta, dolaşmaktadırlar. Türkiye'deki düzen insan haklarının, demokrasinin, hukukun çok büyük ölçüde zaafa uğratıldığı bir düzendir. Ve bu sürece de bir sivil darbe süreci adının verilmesi hiçte yanlış değildir"

KURULTAYDAN ÖNCE

Baykal'ın bu açıklamaları ve görüntülerde "Varan 1" diyerek görüntülerin arkasının geleceğinin işaretinin verilmesi "CHP liderine şantaj mı yapılıyor" sorusunu da beraberinde getirdi. CHP çevrelerinde görüntülerin montaj olduğu görüşü ağırlık kazandı. CHP kurmayları, 22 Mayıs'ta toplanacak Olağan Kurultay ve Anayasa iptal davası öncesi servis edilen görüntülerin CHP'yi ve Baykal'ı yıpratma amacı taşıdığı konusunda birleşti.

CHP'de 2005 yılındaki kurultay öncesinde de bu kez "Ses kasedi" gündeme gelmişti. CHP Disiplin Kurulu üyelerinin "rüşvet pazarlıklarının" olduğu öne sürülen ses kasetleri, mahkemeye taşınmıştı. Yerel seçim öncesi de, İsviçre bankalarında Baykal'ın kızına ait, ''Enigma'' kod adlı hesabında, yüksek miktarda parası olduğuna ilişkin bir belge ortaya çıkmış, ancak bu belgenin sahte olduğu anlaşılmıştı.


Dipnot Mesajı: Kaynak:Gazeport

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Mayıs 2010, 15:20   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Baykal Görüntüleri Biliyor Muydu?..




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
baykal, biliyor, görüntüleri, muydu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk Mason muydu? xena Tarih 0 24 Mart 2013 17:51