IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2010, 15:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP Israrlı : 'Sarıgül Tanıyor'




CHP lideri Deniz Baykal’a yönelik ‘suikast girişimi iddiası’ araştırılırken CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, “Sayın Mustafa Sarıgül, ‘Ben bu şahsı tanımıyorum’ demişti. O şahıs da ‘Ben de Sarıgül’ü tanımıyorum’ dedi. Ama ne yazık ki o şahıs o bölgede yerel bir gazetenin yöneticisi. İlişkilerinin hangi boyutta olacağını göreceksiniz” suçlamasında bulundu.


CHP İstanbul İl Başkanlığı önceki akşam Yeşilköy’deki WOW Otel’de ‘iktidar yolunda dayanışma gecesi’ düzenlendi. CHP’li milletvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu, Bayram Meral, Mustafa Özyürek, Fatma Nur Serter, Sacit Yıldız ile CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve belediye başkanlarının katıldığı gecede sanatçılar Hüseyin Turan, Edip Akbayram, Berdan Mardini, Davut Güloğlu ve Işın Karaca sahne aldı. CHP’liler, ‘İnadına Baykal, inadına sol’ sloganları attı.



CHP İl Başkanı Gürsel Tekin ise yapılan her yeniliğe karşı çıkmakla suçlanmalarına rağmen mantıklı ve yasal olan, halkın onayını almış tüm projeleri desteklediklerini belirterek, Marmaray projesi tamamlandığında trafik sorunu çözülmezse 3. köprüye ‘evet’ diyeceklerini söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın ‘tehditvari konuştuğunu’ öne süren Tekin, şöyle konuştu:

“Bizi hiç kimse yıldıramadı, sen hiç yıldıramazsın. Kendine ‘sen’ demek zorunda bırakıyorsun. Bir Başbakan ülkesinde yaşayan yurttaşları, siyasi partileri tehdit ederek başbakanlık yaparsa biz de elbette üslubumuzu değiştirmek zorunda kalırız. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Önce referandum gelecek. Öyle bir tokat yiyeceksin ki geldiğine geleceğine pişman olacaksın” dedi.


Gazetecilerin, Baykal’a yönelik suikast ihbarına ilişkin soruları üzerine Tekin şöyle konuştu: “Savcılar gereken soruşturmayı yapacak. 15 gün önce ortaya çıkan bir olay. Ama bir olaya dikkatinizi çekmek istiyorum; sayın Sarıgül, ‘Ben bu şahsı tanımıyorum’ demişti. O şahıs da ‘Ben de Sarıgül’ü tanımıyorum’ dedi. Ama ne yazık ki o şahıs o bölgede yerel bir gazetenin yöneticisi. İlişkilerinin hangi boyutta olacağını ileriki günlerde göreceksiniz.”


Radikal

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arıgül, chp, israrlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mustafa Sarıgül'den Emir Sarıgül tweeti! Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 17:48
Sarıgül: Aklı fikri Sarıgül'de yaSmin Haber Arşivi 0 08 Mart 2014 09:40
Onlar İslam Davasında, Devamlı, Israrlı, Sebatkârdırlar Kalemzede İslamiyet 0 11 Temmuz 2011 11:49
Teröristi gözünden Tanıyor.. Run Haber Arşivi 0 27 Kasım 2007 12:12