IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   'Önümü kesmeye çalıştı' (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/334807-onumu-kesmeye-calisti.html)

Lady 14 Mayıs 2010 09:59

'Önümü kesmeye çalıştı'
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




'Önümü kesmeye çalıştı'

Eski sevgilisi yapımcı Erol Köse'nin açtığı hakaret davasına katılan şarkıcı Gülşen "Köse, deneme kayıtlarımı toplayıp kaset yaptı" dedi


Yapımcı Erol Köse'nin hakaret davası açtığı eski sevgilisi şarkıcı Gülşen ilk kez hâkim karşısına çıktı. 45 yaşındaki Erol Köse, yapımcılığını üstlendiği 34 yaşındaki Gülşen ile bir dönem birlikte olup, olaylı şekilde ayrılmıştı. Gülşen bu ayrılıktan sonra TV'de, Köse'nin kendisine zulmettiğini iddia edince, ünlü yapımcı eski sevgilisinden şikâyetçi olmuştu. Gülşen hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Ünlü şarkıcı dün ilk kez hâkim karşısına çıktı. Mal varlığının iki daire ve bir otomobilden ibaret olduğunu söyleyen sanatçı savunmasında şunları kaydetti:
'İŞİMİN ÖNÜNÜ KESTİ'

"Köse'ye hakaret etmedim, tepkimi gösterdim. Kendisi benim yerime daha ucuz sanatçılar getirtip işlerimin engellenmesi için uğraşıyordu. Deneme kayıtlarımı bir araya getirip, albüm çıkardı. Tam da benim başka bir plak şirketinden albüm çıkardığım döneme denk geldi. Hem bestelerimi izinsiz kullandı, hem de başka albümüm çıktığı süreçte işimin önünü kesmeye çalıştı." Dava ertelendi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net