IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   RTÜK, Amed ismini kabul etti ! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/335612-rtuk-amed-ismini-kabul-etti.html)

KuSuRSuZ 21 Mayıs 2010 16:38

RTÜK, Amed ismini kabul etti !
 
Diyarbakır'da yerel yayın yapan Aktüel Radyo Televizyon'nun (ART), isim değişikliği için Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) yaptığı başvuru kabul edildi.
AMED TV Genel Yayın Koordinatörü Ferat Mehmetoğlu da yeni isimle 23 Mayıs'ta yayına başlayacaklarını belirterek, RTÜK tarafından alınan kararın olumlu ve sevindirici olduğunu, bu kararın alınmasında RTÜK Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nün de katkısı olduğunu bildirdi.
Bu ismi yıllar önce vermek istediklerini anlatan Mehmetoğlu, ''Ancak kısmet bugüneymiş. Daha önce koşulları pek uygun değildi. Koşullar olgunlaşınca başvurmaya karar verdik. Diyarbakır'ın eski ismi ve Diyarbakırlıların sevdiği bir isim olduğu için bunu ismi kullanmak istedik. RTÜK'ün bu kararıyla Amed isminin sakıncalı ve korkulacak bir yanı olmadığı ortaya çıktı. Dilimiz ve kültürlerimiz farklı olsa da aynı topraklar üzerinde yaşıyor ve aynı havayı soluyoruz'' dedi.
21 Mayıs 2010
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net