IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Suudi Arabistan’da "emo" tarzı giyinmiş genç kızlar gözaltına alındı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/335907-suudi-arabistan8217da-quotemoquot-tarzi-giyinmis-genc-kizlar-gozaltina-alindi.html)

Dilara 23 Mayıs 2010 01:58

Suudi Arabistan’da "emo" tarzı giyinmiş genç kızlar gözaltına alındı
 
Suudi Arabistan’da, son yıllarda dünyada bazı gençler arasında moda olan ve İngilizce emotional (duygusal) kelimesinin kısaltması olan "emo" tarzı giyinmiş ve makyaj yapmış 10 genç kızın, bir kafede kargaşa çıkardıkları gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi

El-Yaum gazetesinin haberinde, ülkenin doğu kesiminde yer alan Dammam kentindeki bir kafede, bu kızların diğer müşterileri rahatsız etmeye başlamaları üzerine kafe sahibinin yetkililere haber verdiği belirtildi.
Din polisinin, kızları gözaltına aldıktan sonra çağırdığı ailelerine, kızlarının İslama uygun olmayan bu tür davranışları tekrarlamayacakları ve artık bu tarz giyinmemelerini sağlayacaklarına ilişkin bir taahhütname imzalattığı kaydedildi.
RİYAD (A.A)

Feronia 23 Mayıs 2010 09:32

Cevap: Suudi Arabistan’da "emo" tarzı giyinmiş genç kızlar gözaltına alındı
 
Ne toplum icin faydasi nede insanin kendisi icin faydali birsey olmadigi icin.. iyi yapmislar diyorum. Insanlar kendi tarz ve hayatini secmekte ozgurdur.. fakat, yanlis dusunce ve yollara giden insanlar.. hem kendileri hemde toplumu bozdugu icin..

iyi yapilmis.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net