IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2010, 09:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan "Recep Bey" cevabı




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya yolunda, Türk Hava Yolları'na ait ''Anadolu'' isimli uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan, Kılıçdaroğlu'nun söylemiyle ilgili soruya "Biz makara yapmıyoruz" yanıtını verdi. "Recep Bey"in hatırlatılması üzerine de "Geçiniz" dedi.
''Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz?'', şeklindeki bir soruya, ''Sen Başbakan'ın söylemlerine bak, sen bırak başkalarını Başbakan ne diyor ona bak. Başbakan'ın birilerine cevap yetiştirmeye gayreti yok. Savunmada değilim ben şu anda işime bakıyorum, Brezilya'ya gidiyorum, Arjantin'e gidiyorum, buralara ne kadar daha fazla mal satarız ben onun peşindeyim. Biz hakara makara yapmıyoruz iş yapıyoruz'' yanıtını verdi.
Başbakan Erdoğan, ''Sayın Kılıçdaroğlu'nun Recep Bey, sözünü kullanması sizi rahatsız etti mi?'' sorusuna da ''Bu soruyu geçiniz, bu tür spekülasyonların içerisine Tayyip Erdoğan'ı çekemezsiniz'' dedi.
Başbakan Erdoğan, ''Dinlemelerle ilgili yasal düzenleme yapılacak mı?'' sorusu üzerine ise Başbakanlık ve Adalet Bakanlığı'nın bu konuyla ilgili çalışma yaptıklarını bildirdi.
''MİT Müsteşar Yardımcısı olan Hakan Fidan'ın müsteşarlığa atanmasıyla ilgili'' bir soru üzerine de Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
''Göreve atadığımız arkadaşımız şu anda Cumhurbaşkanımız da onamasını yaptıysa, yarından sonra Resmi Gazete yayımlanır. O da işbaşı yaptıktan sonra biliyorsunuz, MİT'in birinci derecede ağırlıklı görevi yurt dışı istihbarattır ve yurt dışı istihbarat için de yeni müsteşarımız atılması gereken adımları atmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürecektir. Nerede aksama var, nerede eksiklik var bu konuda bu süreç içerisinde de belli çalışmasını sanıyorum yapmıştır. Bunu tabi bizlerle de paylaşacaktır. Oturacağız dertleşeceğiz, çünkü benimde Cumhurbaşkanı'mında Genelkurmay'ın da en önemli kaynaklarından ki, birinci derecede şahsımın. Dış istihbaratta orasıdır müracaat ettiğimiz yer, dolayısıyla bunu çok daha aktif çok daha netice alır hale getirmemiz lazım.''
Başbakan Erdoğan, ''MİT'in mali açıdan sıkıntıda olduğu ifade edilmişti'' değerlendirmesi üzerine de ''Mali noktada hiç bir sıkıntı yok'' diye konuştu.
Başbakan Erdoğan istihdam ile ilgili bir soru üzerine de bu konuda rakam veremeyeceğini ancak TOBB ve Türkiye İhracatçılar Meclisi gibi örgütlenmelerin özel sektör olarak bu konuda önemli adımlar atabileceklerini söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cevabı, erdoğandan, recep bey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'un "Göz"üne "Kafa" cevabı! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 02 Temmuz 2013 13:22
"Recep'in Tavuğu"na 60 bin YTL para cezası Angel Haber Arşivi 0 03 Eylül 2008 16:10