IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sahilde tecavüz edip, dövdüler! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/336451-sahilde-tecavuz-edip-dovduler.html)

Lady 26 Mayıs 2010 09:41

Sahilde tecavüz edip, dövdüler!
 
Adana'da 22 yaşındaki F.Ç., 2 yıl önce tanıştığı, 29 yaşındaki N.C.'nin, arkadaşı 23 yaşındaki K.A. ile birlikte kendisini Karataş İlçesi'ne götürdükten sonra sahilde kendisine tecavüz ettiğini, ardından dövdüklerini öne sürdü. Genç kızın kızın şikayeti üzerine yakalanan 2 şüpheli, N.C.'nin isteği üzerine ilişkiye girdiklerini, onu dövmediklerini söyledi.
Olay, 22 Mayıs cumartesi gecisi Karataş sahilinde meydana geldi. Çocuk bakıcısı F.Ç., N.C. ile Adana kent merkezinde buluşarak dolaşmaya başladı. N.C., arkadaşı K.A.'yı da çağırdı. Otomobille gelen K.A., N.C. ve F.Ç.'yi de aracına alarak Karataş İlçesi'ne hareket etti. Sahilde bir süre dolaşan N.C. ile K.A., F.Ç. ile ilişkiye girmek istediklerini söyledi. Kabul etmeyen F.Ç., bıçak tehdidiyle yere yatıran şüpheliler, sırayla defalarca tecavüz etti. Tecavüz sonrası demir çubuk ve sopa ile dövdükleri F.Ç.'yi otomobille Adana'ya getirip, bırakan 2 arkadaş kaçtı.
Hemen hastaneye başvuran F.Ç., tecavüze uğradığına ve dövüldüğüne dair rapor aldıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdi. F.Ç. ifadesinde, “Ben N.C.'yi 2 yıl öncesinden tanırım. Cumartesi akşamı dolaşmak üzere buluştuk. Bir arkadaşını çağırdı. Daha sonra birlikte Karataş'a gittik. Sahilde bana bıçak çekip, sırayla tecavüz ettiler. Daha sonra beni dövüp şehir merkezine bırakıp kaçtılar” dedi.
Savcılığın talimatı üzerine 2 şüpheli gözaltına alındı. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, F.Ç. ile isteği üzerine ilişkiye girdiklerini, onu dövmediklerini söyledi. Şüpheliler, ‘Tecavüz’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
DHA


lolaBunny 26 Mayıs 2010 14:14

Cevap: Sahilde tecavüz edip, dövdüler!
 
Sizi de mi bi insan doğurdu,siz de mi insansınız? inanmak güc...

Feronia 26 Mayıs 2010 14:18

Cevap: Sahilde tecavüz edip, dövdüler!
 
Kime guveniceksin bu dunyada.

pislikler.

Coder 26 Mayıs 2010 14:21

Cevap: Sahilde tecavüz edip, dövdüler!
 
babama Güvenmem .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net