IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2010, 16:14   #1
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail'den ilk açıklama..




Ben Eliezer, Ordu radyosuna yaptığı açıklamada, "Görüntüler kesinlikle hiç hoş değil. Ben ancak ölümlere üzüldüğümü söyleyebilirim" dedi.

Açıklama yapan ilk üst düzey yetkili
Ben Eliezer, dün gece yarısı sonrası İsrail donanması askerlerinin saldırısından sonra açıklama yapan İsrailli ilk üst düzey yetkili oldu. Bu arada İsrail'in Kanal 2 televizyonu, yine yabancı kanallara dayanarak, ölü sayısının 20'ye yükseldiğinin söylendiğini duyurdu.

Ölü ve yaralı sayısı için doğrulama veya yalanlama yok
Ancak İsrail'de operasyonla ilgili haberlerde sansür uygulanması nedeniyle, sadece sınırlı bilgi akışı bulunuyor ve muhtemel zayiatla ilgili haberler sadece dış basına dayandırılıyor. İsrail'den ölü veya yaralı sayısına ilişkin de herhangi doğrulama veya yalanlama da gelmedi.

Mavi Marmara'ya operasyon öncesi uyarı
Bu arada İsrail ordusundan "Mavi Marmara" gemisine yapılan uyarı basına verildi. Buna göre İsrail donanmasından Mavi Marmara'ya, operasyon öncesi "Şu anda çatışma bölgesine yaklaşıyorsunuz. Rotanızı değiştirip Aşdod limanına doğru ilerleyin. Orada yardımlar boşaltılıp Gazze'ye gönderilecek; sizler de ülkelerinize dönersiniz. Yardımların Gazze'ye iletildiğini de göreceksiniz" denildiği belirtildi.

Diğer 5 gemi direnmeden teslim oldu
Öte yandan İsrail Kanal 2 televizyonu, gemilerden sadece Mavi Marmara'da olaylar meydana geldiğini, diğer 5 gemidekilerin direnmeden İsrail askerlerine teslim olduğunu da aktardı. Aynı televizyon, Marmara gemisindekilerin İsrail komandolarını taşlar, uzun bıçaklar ve sopalarla beklediğini, hatta birkaç el silah sesi duyulduğunu da öne sürdü.

Sivil bir filoya karşı kazanılan parlak zafer
Bu arada gemide üyesi, Knesset milletvekili Hanen Zubi bulunan Balad partisinin Başkanı Muhammed Bereke, "İsrail Başbakanı ve Savunma Bakanını 'sivil bir filoya karşı kazandığı parlak zaferi' nedeniyle kutladığını" söyledi. Bereke, yaptığı açıklamada, "filoya katılanlardan bazılarının ölümüne yol açması nedeniyle, İsrail'in korsan hükümetinin, ülkeyi uluslararası ve insani hukukun gerisine düşürdüğünü" ifade etti. Bereke, "Bibi (İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu) ve (İsrail Savunma Bakanı Ehud) Barak gibi tiranlar, kendilerine ancak tarihin çöplüğü içinde yer bulacaklardır" diye konuştu. (AA)

İSRAİL ORDUSUNDAN İLK AÇIKLAMA
İsrail askerlerinin Gazze'ye giden yardım gemilerine operasyon düzenlemesinin ardından İsrail'den ilk açıklama İsrail Ordusu'ndan geldi. İsrail ordusu, gemiye ele geçirdikleri sırada İsrail komandolarına ateş açıldığını savundu. Yapılan açıklamada 4 İsrail askerinin yaralandığı idda edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklama, ilk, İsrailden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsrail'den şaka gibi açıklama! Seth Haber Arşivi 0 09 Kasım 2014 21:40
İsrail'den korkutan açıklama geldi Seth Haber Arşivi 2 04 Ağustos 2014 13:33
İsrail'den Açıklama: Gazze'den 2 Füze Atıldı Rhytia Haber Arşivi 0 14 Mart 2014 14:06
İsrail'den dalga geçer gibi açıklama Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 23:36