IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2010, 13:25   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Seri katile 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi







Seri katile 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi




İZMİR'de birer gün arayla işlediği 3 cinayetle tüm Türkiye'ye korku dolu günler yaşatan ‘seri katil’ Hamdi Ayri hakkında, 3 kişiyi kasten öldürmekten ‘Üç kez ağırlaştırılmış müebbet’, Silahlı yağma suçundan 45, ruhsatsız silah kullanmaktan da 1 yıl hapis cezası istendi.

Bodrum'da garsonluk yapan Hamdi Ayri (27), ilk cinayetini geçtiğimiz 25 Nisan tarihinde Balçovada bankacı Esra Yaşar'ı (27) öldürerek işledi. Genç kadının cep telefonu ve çantasını alıp kaçan Ayri, bir gün sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Ayşe Selen Ayla'yı (22) da, aynı semtt, aynı şekilde öldürdü. Ayri, üniversiteli kızın da cep telefonu ve çantasını aldı. İzmir'de şok yaratan seri katilin üçüncü kurbanı da üçüncü gün Konak'da travesti Mustafa Has (30) oldu. Mustafa Has da otomobilde başından tabancayla vurulup öldürüldükten sonra eşyaları alındı.

Üçüncü cinayette güvenlik kamerası görüntülerini elde eden polis, şüphelinin gasp ettiği cep telefonunu da aynı bölgede bir bayiye satmasıyla kimliğini belirledi. Bodrum'da saklandığı otelde yakalanan Hamdi Ayri poliste, savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kulandı. Tutuklanan Ayri önce Buca Cezaevi'ne, oradan da yüksek güvenlikli olan İzmir F Tipi Cezaevine gönderildi.

CİNAYETLERDEN ÖNCE SİLAH BAKIMI
8 sayfadan oluşan iddianame hazırlayan Cumhuriyet Savcısı Kemal Çakır, Hamdi Ayri'nin kış aylarında ailesiyle Balçova İlçesi'nde oturduğunu, yaz dönemlerinde Bodrum'da garsonluk yaptığını belirtti. Savcı Çakır, şüpheli Ayri'nin olayda kullandığı tabancayı geçen 18 Nisan'da Bodrum'da Adil Bakar'ın işletmeciliğini yaptığı Kayıkçı Cafe'den çaldığını belirtti. Bakar'a ait ehliyet, nüfus cüzdanı, 25 dolu fişeği de çalan Ayri'nin, Bakar'ın ehliyet ve nüfus cüzdanı ile silah ruhsatına kendi fotoğraflarını yapıştırıp, 22 Nisan'da İzmir'deki evine döndüğünü, 23 Nisan'da da tabancanın bakımını yaptırdığını vuguladı.

OTOMOBİLDE PARMAK İZİ ÇIKTI
Savcı Kemal Çakır, polis kriminal laboratuvarında yapılan balistik inceleme ve otopsi sonuçlarına göre şüphelinin yakalandığında, odasında ele geçen Browning marka tabancanın 3 cinayet olayında da kullanıldığının kesinleştiğini kaydetti. Ayrıca Ayri'nin parmak izleri son kurbanı Mustafa Has'a ait 35 HZL 46 plakalı araçta çıktı. Cumhuriyet Savcısı üç cinayeti de işlediği kesinleşen Ayri için ‘3 kez ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet’, üç yağmadan 45 yıl, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 1 yıl hapis cezası verilmesini talep etti.

Hamdi Ayri, önümüzdeki günlerde İzmir 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim önüne çıkacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, istendi, katile, seri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuk katile ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Şubat 2014 11:05
Başbuğu için ağırlaştırılmış müebbet istendi! Neo Haber Arşivi 0 03 Şubat 2012 10:09
Garipoğlu'na ağırlaştırılmış müebbet! Ashriel Haber Arşivi 4 15 Ekim 2011 15:50