IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2010, 13:35   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saran ile 'Sonsuza Dek'




Saran ile ‘Sonsuza Dek’

Hülya Avşar, son albümünde yer alan “Sonsuza Dek” adlı şarkıyı sevgilisi Sadettin Saran’a ithafen söylediğini açıkladı. Avşar, “Bu şarkıyı onun için okudum” dedi

Gülay Afşar’ın NTV’de ekrana gelen “Haber Merkezi Haftasonu” programına konuk olan Hülya Avşar çok özel açıklamalarda bulundu. Uzun süredir birlikte olduğu Sadettin Saran’la ilgili soruları yanıtlayan Avşar, son albümünde yer alan ‘Sonsuza Dek’ adlı şarkıyı sevgilisine ithafen söylediğini ifade etti. Avşar, şöyle konuştu:
“Stüdyoda şarkıyı söylerken aklıma hep Saadettin geldi. Sadettin’e ithaf ettim ve bu şarkıyı onun için okudum. Sonra Metin ve Eda Özülkü ile konuşurken, onların da şarkıyı yazarken ve bana verirken Sadettin ile ilişkimizi düşündüklerini öğrendim. Sadettin’de bu durumdan çok mutlu oldu. Demosunu önce ona dinlettim” dedi. Saran’dan sonra şarkıları ilk dinleyen kişinin Gülben Ergen olduğunu söyleyen Avşar, “Eskiden Gülben daha itici geliyordu ama anne olduktan sonra daha sıcak gelmeye başladı” diye konuştu.

‘Göbekli halime güldüm’
Türkiye’nin en güzel kadını olduğunu yine söyleyen Avşar, kızı Zehra’yla ilgili soruyu da “Zehra çok güzel. Zehra hakkında konuşulduğunda onu kıskanıyorum ve nazar değecek diye çok korkuyorum” diyerek yanıtladı. Son olarak Göcek’te tatil yaparken bikinili görüntülenen Avşar “Fotoğraflarımı çeken muhabirleri tebrik ediyorum. Gerçekten bir gazetecilik başarısı. Önce sinirlendim, sonra eğlendim. Göbekli halime çok güldüm. O fotoğraflardan sonra 4 kilo verdim” dedi.


Emine Erdoğan güzel bir kadın
Siyasetle ilgili soruları da yanıtlayan Avşar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla ilgili olarak “Kemal Kılıçdaroğlu’nu dürüstlüğü açısından seviyorum ve takdir ediyorum. CHP’nin AKP karşısında güçlenmesi lazım” diye konuştu. Avşar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı çok zeki bir kadın olarak gördüğünü de söyledi. Avşar, “Emine Erdoğan’ın gözündeki ışığı seviyorum. Yüzünü çok beğeniyorum; gözü, kaşı, ağzı, burnu bana çok güzel geliyor” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
albümü, avşar, dek, hülya, ile, onsuza, saran, sonsuza, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sonsuza Kadar Kacak Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Mayıs 2012 21:48
Sonsuza Kadar... MoHaC Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 20 Kasım 2011 16:09
Sonsuza Deekk.. Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Şubat 2011 11:46
Sonsuza dek BIRLIKTE. pyracantha Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 25 Mayıs 2010 23:52