IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2010, 15:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Görüntülü şantaj çetesi kıskıvrak




Sivas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonunda tutuklananların sayısı 15'e çıktı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince 1 Haziranda Sivas, Tokat, İzmir ve Antalya illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda gözaltına 7 zanlı bugün savcılığa sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan 7 zanlıdan Y.A, B.B, A.K, F.G, K.T. ve K.K. tutuklandı. Diğer zanlı F.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bugün tutuklanan 6 kişi ile birlikte operasyon kapsamında tutuklanan zanlı sayısı 15'e yükseldi.
Savcılığa dün sevk edilen 11 zanlıdan A.K, M.Ç, Ö.Y, H.Ş, A.Ç, F.Ş, A.P, Ö.Ü. ve M.Y. tutuklanmış, M.Ş. ve C.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Zanlıların suç örgütü bünyesinde ''kişilerin özel hayatının gizliliğini görüntü veya sesle kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi ve tehdit edilmesi'', ''piyasaya sahte çek sürmek'', ''çek, senet ve alacak tahsilatı yapmak'', ''zorla senet imzalatmak'', ''kişileri zorla alıkoyma'', ''gasp ve tehdit'', ''bıçakla yaralama'', ''ateşli silahlar ile bıçaklar ve diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet'' ve ''dolandırıcılık'' suçlarına karıştıkları ayrıca cinsel içerikli görüntülerini ele geçirdikleri zengin bir vatandaşa şantaj yaptıkları, bu görüntüler karşılığında bu vatandaştan yüklü miktarda para istedikleri ileri sürülmüştü.
Operasyon kapsamında zanlıların ev, iş yeri, oto ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 2 hard disk, bir bilgisayar kasası, 24 adet 9 milimetre çapında dolu fişek, 4 adet senet, çok sayıda CD, 1 adet ses kaseti, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmişti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

 

Etiketler
cetesi, kıskıvrak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık