IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   12 yaşında traktör kullanmaya kalkışınca öldü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/337887-12-yasinda-traktor-kullanmaya-kalkisinca-oldu.html)

Dilara 07 Haziran 2010 12:52

12 yaşında traktör kullanmaya kalkışınca öldü
 
12 yaşında traktör kullanmaya kalkışınca öldü

ŞANLIURFA’da, babasının cebinden izinsiz olarak anahtarlarını alıp traktörün direksiyonuna geçen 12 yaşındaki Asım Kılıç, virajı alamayarak şarampole devirdiği aracın altında ezilerek yaşamını yitirdi.

Kaza, dün öğle saatlerinde merkeze bağlı Büyükçaylı Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, köyün yaklaşık bir kilometre dışında bir traktörün devrildiğini ve sürücüsünün altında kaldığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. Köylülerin ve ihbar üzerine olay yerine gelen jandarmalar tarafından traktörün altından çıkarılan sürücünün 12 yaşındaki Asım Kılıç olduğu görüldü. Yaşamını yitirdiği saptanan Kılıç, çağrılan cenaze aracı ile otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.
Kazayla ilgili başlatılan araştırmada, ölen Asım Kılıç’ın öğle saatlerinde evdeki babasının cebinden izinsiz olarak anahtarları alıp traktörün direksiyonuna geçtiği, virajı alamayınca devrilen aracın altında kalarak öldüğü belirlendi. Küçük çocuğun cenazesi otopsisinin ardından teslim edildiği yakınları tarafından defnedilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net