IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2010, 00:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP ve MHP'li başkanlar gözaltında




Polis, CHP ve MHP'li belediyelere baskın düzenledi, her iki başkan da rüşvetten gözaltına alındı.

Manavgat ve Korkuteli belediye başkanlarıyla, belediyede çalışan çok sayıda kamu görevlisi ’Rüşvet almak, çete kurmak’ suçlamalarıyla gözaltına alındı. Operasyon, bir temizlik firmasından hizmet alan belediyeleri kapsıyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri ’çete operasyonu’ kapsamında, aralarında Manavgat ve Korkuteli belediye başkanlarının da bulunduğu 30’u kamu görevlisi 57 şüpheliyi ’ihaleye fesat karıştırma’ suçlamasıyla gözaltına aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün saat 06.00 sıralarında ’Kasırga 1- Dalga’ adı verilen eş zamanlı operasyon düzenledi. Aralarında Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen, Korkuteli Belediye Başkanı MHP’li Hasan Gökçe, CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin iki başkan yardımcısı ile Zabıta Müdürü B.U.’nun da bulunduğu 30’u kamu görevlisi toplam 57 şüpheli gözaltına alındı.

Örgüt ve rüşvet suçlaması

Operasyonun A.Y.’nin sahibi olduğu temizlik firmasından hizmet alan belediyelerde yapıldığı, çetenin elebaşılığını A.Y.’nin yaptığı kaydedildi. Şüpheliler arasında CHP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, belediyeye iş yapan ilaçlama firması sahibi, büro malzemeleri satan şirketin muhasebe müdürü de bulunuyor. Operasyon kapsamında Muratpaşa Belediyesi’nden 20, Manavgat Belediyesi’nden 5, Korkuteli Belediyesi’nden 3 ve Kepez Belediyesi’nden 2 gözaltı olduğu kaydedildi. Evlerinde yapılan arama ardından Asayiş Şube’ye getirilen şüpheliler, ’Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ’Örgüt faaliyeti çerçevesinde ihaleye fesat karıştırmak’, ’Rüşvet almak ve vermek’ suçlamalarıyla sorgulanacak. Operasyonun devam ettiğini belirten yetkililer, yeni gözaltılar olabileceğini bildirdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkanlar, chp, mhpli, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık