IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2010, 07:53   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail bu bölgede Kürtlersiz yaşayamaz




Abdullah Öcalan’ın Gazze İsrail değerlendirmesi: İsrail bu bölgede Kürtlersiz yaşayamaz

Öcalan: Birinci olarak şunu söylüyorum; İsrail bu bölgede Kürtlersiz yaşayamaz, boğulur. Bunun için on yıldır bir proje peşindedir



Terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan avukatlarıyla yaptığı bu haftaki görüşmesinde İsrail'le yaşanan son olaylara değindi.
Öcalan, “Eğer bir diyalog ve çözüm süreci gelişmezse Türk-Kürt çatışması gündeme gelir. Kimse bu tehlikenin farkında değil” dedi. Öcalan, İsrail’in Türkleri aşağılaması gibi Türklerin de Barzani şahsında Kürtleri aşağıladığını ileri sürdü.
İSRAİL KÜRTSÜZ YAŞAYAMAZ
Terör örgütü liderinin yaptığı açıklamaların en dikkat çeken kısmı ise İsrail'le ilgili sözleriydi. Öcalan; ''Sadece bir Urfa yüzlerce Gazze’dir. Urfa’dan kadınlar, çocuklar Akdeniz’e, Karadeniz’e her gün onbinlercesi sürülüyor. On milyonu doyuracak verimli toprakları susuz bırakılmış, her gün göçe tabi tutuluyor. İşte bu insanların gittikleri yerlerde çektikleri Gazze’den yüz kat daha beterdir. Birinci olarak şunu söylüyorum; İsrail bu bölgede Kürtlersiz yaşayamaz, boğulur. Bunun için on yıldır bir proje peşindedir. Güney’de küçük bir ulus-devleti kurduruyor, buna ihtiyaç duyuyor. Türkiye bunu daha yeni anladı. Türkiye’yi yönetenler bu projenin tehlikesini anlayınca büyük öfkelendiler.” dedi.
Terör örgütü ele başının açıklamalarının bazıları şöyle:
*Türkiye’nin şimdiye kadar yürüttüğü Kürtlerin inkarı ve imhası politikasına kayıtsız-şartsız destek veren Amerika ve İsrail, bu desteklerini geri çekiyorlar.
*“Cevat Öneş’in AKP’ye de sorunun çözümü için Öcalan, PKK ve BDP ile görüşmesi gerektiği yönünde açıklaması olmuş. Ben defalarca çağrıda bulundum, mektup yazdım, yol haritası verdim ama herhangi bir adım atılmıyor.
*“2001-2002’de Ecevit çözmek istiyordu, Ecevit’ten Genelkurmaydan geldiler görüştük, tam çözümün arifesine gelinmişti, af filan çıkarılacaktı, tam da o süreçte savaş lobisi devreye girdi, Ecevit’i etkisizleştirdiler. Tam da aynı süreçte Avrupa Birliği PKK’yi “terörist” ilan etti! Yirmi yıldır savaşan PKK’yi terörist ilan etmeyenler, tam da barış-çözüm sürecinde PKK’yi “terörist” ilan ettiler! Bu tesadüf değil

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, bölgede, israil, kürtlersiz, yasayamaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mersin hangi bölgede PySSyCaT Akdeniz Bölgesi 0 15 Kasım 2014 08:49
Antalya hangi bölgede PySSyCaT Akdeniz Bölgesi 0 15 Kasım 2014 08:39
Bu Can Sensiz Yaşayamaz MySpace Aşk ve Sevgi Köşesi 0 31 Ağustos 2013 17:25
Bu Bölgede Yoğun Kar Yağışı Var Zen Haber Arşivi 0 14 Aralık 2012 13:53
Bu Can Sensiz Yaşayamaz Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 27 Kasım 2011 18:39