IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2010, 12:05   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölüm virajına savcı makyajı




Ölüm virajına savcı makyajı

Elazığ-Diyarbakır karayolunda 2003 yılında meydana gelen ölümlü trafik kazası için olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren, bir köylünün ‘Burada her gün kaza oluyor, kimse çare bulmuyor’ yakınması üzerine örnek bir soruşturmaya imza attı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Savcı Ekren, beş yılda 24 kaza meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü virajı inceleterek Karayolları hakkında soruşturma başlatı. Bunun üzerine viraj genişletilip dönüş kolaylaştırıldı ve 7 yılda sadece 1 kaza oldu.


Her şey 21 Mart 2003 tarihinde Elazığ-Diyarbakır karayolunda seyreden iki kamyonun 64’üncü kilometredeki “ölüm virajında” kafa kafaya çarpışmalarıyla başladı.
Bir kişinin ölümü ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya henüz 1 ay önce göreve başlayan dönemin Maden Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren gitti.
Virajdan çok “U” dönüşünü andıran bölgede inceleme yapan Savcı’nın yanına, elindeki bastonu kaldırarak söylene söylene yaşlı bir köylü geldi ve “Allah’tan korkun. Burası ölüm virajıdır. Her gün kaza olur. İnsanlar ölüyor, kimse bir çare bulmuyor” dedi.
Yanındaki katibinin de onaylaması üzerine Savcı Ekren, kolluk amirine son 5 yıldaki trafik kazalarına ait istatistiki bilgilerin çıkarılması talimatını verdi. Ertesi gün Savcı Ekren’in masasına konulan 1998-2003 arası kaza istatistiklerine göre, aynı noktada 5 yıl içindeki 24 kazada 3 kişi ölmüş, 31 kişi yaralanmıştı. İncelemelerin ardından virajın standartlara aykırı olduğu tespit edilince Savcı Ekren, kazada ölen Altunbulan’ın kardeşinin şikayetiyle Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ilgilileri hakkında “görevi ihmal”den soruşturma başlattı.

7 yılda sadece 1 kaza
Soruşturmanın başlatılmasıdan yaklaşık 20 gün sonra iş makinelerinin virajı genişletip standartlara uygun hale getirmesiyle kazalar bıçak gibi kesildi.
Karayolları yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Altunbulan’ın öldüğü kazadan bugüne virajda sadece bir kaza meydana geldi. O kazada da herhangi bir ölüm olmadı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
makyajı, savcı, virajına, Ölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doutzen Kroes makyajı, Doutzen Kroes makyajı nasıl yapılır? Violent Makyajın Püf Noktaları 0 22 Kasım 2014 19:00
Yeşil Göz Makyajı Fikirler (Resimli), Yeşil Göz Makyajı Violent Makyajın Püf Noktaları 0 05 Kasım 2014 20:32
Göğüs Büyütme Makyajı Nedir? Göğüs Büyütme Makyajı Nasıl Yapılır? Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Mayıs 2014 18:29
Twiggy makyajı, Twiggy makyajı nasıl yapılır? (Resimli Anlatım) Violent Makyajın Püf Noktaları 0 20 Mart 2014 21:01