IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2010, 12:11   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Viyana Büyükelçiliği'nde skandal




Viyana Büyükelçiliği'nde skandal


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in de aralarında bulunduğu heyet için verilen kokteylde; Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan, kendisine, “Sen gelsene şöyle bakayım!..” diyen Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzulah Andak’a “Atın şunu buradan!..” diye bağırdı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Eski bakanlar Lütfullah Kayalar ve Mehmet Çevik’in de aralarında bulunduğu kokteylde büyük skandal yaşandı. T.C Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan, kendisine, “Sen gelsene şöyle bakayım!..” diyen Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzulah Andak’a bağırarak “Atın şunu buradan!..” dedi.

CEMİL ÇİÇEK DONDU KALDI Avusturya Yozgatlılar Federasyonu tarafından tertiplenen “ Yozgatlılar Şöleni” ne katılmak üzere eşi Gülten Çiçek ile birlikte Viyana’ya gelen Cemil Çiçek dün akşam onuruna verilen kokteyle katıldı. Viyana Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan’ın davetlisi olarak Büyükelçilik binasına gelen misafirler arasında Eski Bakanlardan Lütfullah Kayalr ve Mehmet Çevik ile Yozgat valisi Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütü üyeleri, Viyanalı işadamları ve gazeteciler hazır bulundu.

Başta Cemil Çiçek ve diğer misafirler Büyükelçi Tezcan’ın bağırmasıyla irkildi. Tezcan’ın “ Korumalar!.. Atın şunu buradan” dediği şahıs Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Feyzullah Andak idi.

BÜYÜKELÇİLİĞİ TERK ETTİLER Büyükelçinin, korumalara attırmak istediği AYFED Başkanı Andak ise salonda yüksek sesle “Yozgatlılar benimle gelsin.” Diyerek büyükelçilik binasını terk ettiler. Büyükelçilik bahçesinde toplanan Yozgatlı işadamları ve dernek üyelerini Cemil Çiçek tekrar çağırttı.

Olayın şokunu üzerinden atan Çiçek yanında eski bakanlar, vali ve belediye başkanları ile birlikte büyükelçilik toplantı salonun 1 saat görüştüler.

YOZGATLILAR ŞENLİĞİ TATSIZ BAŞLADI Yozgatlı sanatçı Mustafa Tatlıtürk ve diğer mahalli sanatçıların katıldığı Yozgatlılar Şenliği dün yaşanan bu krizin ardından az önce başladı. Bakan Çiçek ve beraberindekiler şenlikten sonra Türkiye’ye dönecekler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
büyükelçiliğinde, skandal, viyana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Amerling, Friedrich von ( 1803 Viyana - 1887 Viyana ) Sır Ressamlar 2 31 Ocak 2024 16:12
Türk Büyükelçiliği'ne Saldırı Lee Haber Arşivi 0 21 Şubat 2008 22:45