IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2010, 02:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocam sever de bıçaklar da!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bir yıl önce Hüseyin E. ile yaşamını birleştiren Selin E., 2.5 aylık hamileyken şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşini terk ederek, baba evine gidip boşanma davası açtı. Eşiyle barışmak isteyen Hüseyin E., kayınpederinin evine giderek eşiyle konuştu ve barışmak istediğini söyledi. Ancak olumsuz yanıt alınca da hamile eşini karnından bıçakladı. Olayın ardından yakalanan Hüseyin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 20 gün hastanede tedavi gören Selin E. ise taburcu edildikten kısa bir süre sonra düşük yaparak bebeğini kaybetti.

"BAŞKASINI SEVİYORUM DEYİNCE BIÇAKLADIM"
Çorum Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Eşini kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Hüseyin E., bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyetine verdiği ifadesinde eşini sevdiğini söyleyen Hüseyin Ekici şunları anlattı: “Selin’le kaçarak evlendik. Ailelerimiz bu evliliğe karşı çıktı. Ama ben onu çok seviyorum. Sürekli kavgalar ediyorduk. Bana dava açmıştı. Boşanmak istiyordu. Ayrı yaşamaya başladık. Babasının evine gittim, Selin’le konuşmak istedim. Kayınpederim Mustafa E., ‘Bir yerin kalkınca kızımı hatırlıyorsun’ diye beni tersledi. Selin de beni sevmediğini, hayatında başka biri olduğunu söyledi. Hamile olduğunu da ilk defa o gün söyledi. Bana ‘Sen ne biçim erkeksin. Çık git hayatımdan. Ben başkasını seviyorum’ deyince kendimi kaybettim. Masanın üzerinde duran bıçağı aldım ve bıçakladım.”

ŞİKAYETÇİ OLMADI
Eşini çok sevdiğini belirten Selin E. de, bu duruma gelmelerine ailelerinin neden olduğunu kaydederek şöyle konuştu: “Sürekli aramıza girdiler. İkimizin ailesi de bu evliliğe karşıydı. Ben Hüseyin’i hala deli gibi seviyorum. Onu kendimden soğutmak için ‘hayatımda biri var’ diye yalan söyledim. Hüseyin bu lafları duyunca deliye döndü. Masanın üzerindeki bıçağı alıp bıçakladı. Hamileydim. Hamile olduğumu da ilk defa olay günü ona söylemiştim. Daha sonra da bebeğimi kaybettim.” Selin E., mahkeme heyetinin sorusu üzerine şikayetçi olmadığını belirtti.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI
Mahkeme, Selin E.'nin karnındaki bebeğini kaybetmesinin nedeninin bıçaklamadan mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığının anlaşılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmasını istedi. Mahkeme heyeti ayrıca raporun geliş süreci ve delillerin toplanmış olması nedeniyle Hüseyin E.’yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Eşinin serbest bırakılmasını sevinç gözyaşları ile karşılayan genç kadın, duruşma salonundan “Allahım sana şükürler olsun” diyerek çıktı. Duruşma ertelendi.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
bıçaklar, da, de, kocam, sever


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzun Bıçaklar Gecesi efLatun Tarih 0 01 Haziran 2012 21:31
CHP Ümraniye İlçe Kongresi'nde Bıçaklar Çekildi N999 Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 06:43
Öpme aşkı bıçaklar gibi. Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Şubat 2011 15:19
İki grup arasında bıçaklar konuştu Lucifer Haber Arşivi 0 26 Haziran 2010 16:06