IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2010, 02:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Minik Ethem karnesine göremedi




İstanbul Gaziosmanpaşa'da 5 katlı bir apartmanın çatısında arkadaşlarıyla oyun oynayan 9 yaşındaki Ethem Akoğlan, havalandırma boşluğunun üzerine kapatılan camın üzerine zıpladı. Camın kırılması üzerine talihsiz çocuk 5'inci kattan zemine düşerek hayatını kaybetti.

Şükrü Yemenicioğlu İlköğretim Okulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ethem Akoğlan, Hürriyet Mahallesi 317 Sokak numara 25'teki apartmanın çatısında saat 19.00 sıralarında arkadaşlarıyla oyun oynuyordu . Kaybedenin cezalandırıldığı "5 adım 5 ceza" isimli oyunda, sıra Ethem Akoğlan'a geldi. Oyuna başlayan Ethem Akoğlan, son adımını zıplayarak kullanmak istedi. Havalandırma boşluğunu kapatan camın üzerine zıplayan Akoğlan'ı taşıyamayan cam kırılınca, talihsiz çocuk 5 katlı binanın çatısından zemine çakıldı.

KARNESİNİ GÖREMEDİ

Ethem Akoğlan'ın oyun oynadığı arkadaşları büyük şok yaşarken, ağlayarak çatıdan inip durumu alilelerine haber verdi. Olay yerine elen sağlık ekipleri, Akoğlan'ın öldüğünü belirledi. Feci şekilde hayatını kaybeden Ethem Akoğlan'ın cesedi, Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırıldı. Derslerinde başarılı olduğu öğrenilen Ethem Akoğlan bugün karne alacak olması ailesinin ve yakınlarının acısını daha da artırdı.

HAVALANDIRMA BOŞLUĞU CAMLA KAPATILAN APARTMANDA İKİNCİ ÇOCUK ÖLÜMÜ

Bu arada aynı apartmanda 2 yıl önce de bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi. Yine 9 yaşlarında bir çocuğun güvercinleri yakından görmek için çatıya çıktığı sırada o zaman da camla kapatılan havalandırma boşluğunun üstüne çıktığı ve camın kırılması sonucu yere düşürek öldüğü öğrenildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ethem, göremedi, karnesine, minik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bir minik kız cocugu , bir minik kuş yüreği Stan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 28 Kasım 2007 12:47