IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Gazoz yok köfte ister misin yavrum! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/340084-gazoz-yok-kofte-ister-misin-yavrum.html)

Lucifer 18 Haziran 2010 14:27

Gazoz yok köfte ister misin yavrum!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


1958'de Tekirdağ'da açılan Köfteci Ali'nin ünü İstanbul'a yayıldı, Türk sinemasının ünlü isimleri bayilik için yarıştı. Mehmet Ali Alabora Şile bayisi oldu, sırada Nuri Alço var
Tekirdağ'da çırak olduğu köfteciden ayrılıp 1958'de kendi dükkanını açan Ali Kayalaroğlu, armatör İrfan Cerrahoğlu'ndan Baki Boyner'e, Sibel Can'dan, Barış Manço'ya kadar ünlü isimlerin köftecisi oldu.

Akşam 'dan Aylin Löle'nin haberine göre İstanbul'da 2009'da açıldıklarını belirten Hasan Kayalaroğlu, 'Tekirdağ, Çorlu, Kozyatağı, Şile, Cihangir ve Zeytinburnu'ndayız. 2009'u 1 milyon TL ciro ile kapattık. 2010'da 10 mağaza ile 5-6 milyon TL ciro hedefliyoruz' dedi. Kayalaroğlu, şöyle konuştu: 'Mustafa Alabora'nın oğlu Mehmet Ali Alabora, yıllardır müdavimimiz. Mustafa Bey, Şile şubesini Şubat 2010'da açtı.

Şimdi Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço ve Selami Şahin'le görüşüyoruz. Onlar da bayimiz olacak.' Beyaz yakalılardan bayilik teklifi geldiğini belirten Kayalaroğlu, 'İçlerinde doktor ve avukatlar da var. Ekonomik şartlar, insanların işlerinden sıkılması ve bu işin cazibesi köfteciliğe talebi artırdı' dedi.
Eti kendi üretiyor

HASAN Kayalaroğlu, '2000'de kendi üretim çiftliğimizi kurduk.18 bin metrekarelik çiftliğimizde ihtiyacımız olan etin büyük bir kısmını üretebiliyoruz. Kalanı anlaşmalı çiftliklerden alıyoruz. Hayvanlarımızı 'açık besicilik' denen sistemle besliyoruz.'
80 bin dolara anahtar teslim bayilik veriyor

KEMERBURGAZ, Sarıyer, Bakırköy, Beylikdüzü ve özellikle alışveriş merkezlerinden yoğun bayilik talebi geldiğini belirten Hasan Kayalaroğlu, 'Ayrıca, Bodrum, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldeleri de bayilik istiyor. 80 metrekarelik bir mağaza için ortalama 80 bin dolar anahtar teslim fiyatımız var. 15 günlük bir eğitim sürecimiz var. Bu yıl sonuna kadar 4 dükkan daha açacağız' dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net