IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Futboldan akaryakıta transferBeşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eski milletvekil (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/340086-futboldan-akaryakita-transferbesiktas-baskani-yildirim-demiroren-ile-eski-milletvekil.html)

Lucifer 18 Haziran 2010 14:29

Futboldan akaryakıta transferBeşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eski milletvekil
 
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eski milletvekili Süleyman Bölünmez, akaryakıt dağıtım şirketi M-Oil için anlaştı. Demirören Grubu
bünyesindeki Milangaz Petrol, M-Oil’in yüzde 70 hissesini alacak. Bölünmez, M-Oil’de yüzde 30 payıyla akaryakıt piyasasında kalmaya devam edecek.
HaberTürk'ün haberine göre Demirören Grubu, petrol sektörüne iddialı giriş yapmak için geri sayıma başladı. Türkiye’nin ilk LPG (otogaz) şirketi Milangaz’ın sahibi olan Grup, akaryakıt dağıtım sektörüne doğrudan ‘büyükler ligi’nde adım atmak için MOil’e talip olmuştu. HABERTÜRK’ün aldığı bilgiye göre M-Oil’in satışı için tarafların aylardır yürüttüğü görüşmelerde ‘prensip’ anlaşması sağlandı.
YÜZDE 70 İÇİN ANLAŞTILAR
Petrol sektörüne yansıyan bilgilere göre Milangaz Petrol, M-Oil’in yüzde 70 hissesini devralacak. Yıllardır bu alanda faaliyet gösteren Bölünmez, petrol sektöründen çıkmayacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net