IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2010, 14:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zihinsel engellinin eşine ahlaksız teklif




Konya'da şüpheli kişiler, darp ettikleri zihinsel engelli şahsın cep telefonundan eşini arayarak kendileriyle ilişkiye girmesi için tehdit ettiği iddia edildi.

Konya'da bir fidanlıkta işçi olarak çalışan iki çocuk babası zihinsel engelli bir kişi, kendisini sarhoş eden henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından darp edildikten sonra otomobille evinin yakınına yaralı halde atıldı. Kaçan şüphelilerin, darp ettikleri zihinsel engelli şahsın cep telefonundan eşini arayarak kendileriyle ilişkiye girmesi için tehdit ettiği iddia edildi.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaaslan Mahallesi Olimpiyat Parkı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, bir fidanlıkta işçi olarak çalışan zihinsel engelli Hasan Seyfi A. (38), iş çıkışında henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tarafından birlikte alkol almaya zorlandı. Sağlık sorunları nedeniyle yüzde 40'ın üzerinde özürlü raporu bulunduğu öğrenilen 2 çocuk babası şahıs daha sonra kendisine zorla içki içirdiği ileri sürülen kişiler tarafından darp edildi. Aldığı darbeler sonucu yaralanan zihinsel engelli şahıs, gece saatlerinde şahıslara ait plakası alınamayan bir otomobille Çatalhöyük Mahallesi'nde bulunan evinin yakınında sokağa atıldı. Eşi Ç.A. tarafından yaralı halde bulunan Hasan Seyfi A. çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN TEHDİT ETTİKLERİ İDDİASI

Kocasını döven kişilerin kendisini telefonla arayıp ilişkiye girmek için tehdit ettiğini iddia eden Ç. A., "Eşime iş çıkışında iki kişi zorla alıkoyarak içki içirmiş. Eşim özürlü olduğu için ondan faydalanmak istemişler. Gece 01.00 sıralarında eşimin telefonundan biri beni aradı. Eşimin yanlarında olduğunu ve kendileriyle ilişkiye girmezsem onu döveceklerini söyledi. İsteklerine karşı çıkınca çocuklarımı kaçırmakla tehdit ettiler. Daha sonra eşimin hayatından endişe ederek polisi aramadım.

Telefondaki kişiyi yakalatmak için daha ılımlı konuşmaya başladım. Beni arayan kişiyi tespit ettirmek için beni başka bir telefondan aramalarını söyledim. Daha sonra beni başka bir telefondan arayan kişiye, eşimin sağ salim eve getirmeleri karşısında istediklerini yerine getireceğimi söyledim. Gece saatlerinde evimizin karşısına bir araba yanaşınca onların olduğunu anladım. Komşumun oğlunu yanıma alarak arabaya doğru gittim. Yanımda birini görünce eşimi arabadan atıp kaçtılar. Aracın plakasını alamadım.

Çünkü uzun farları yanıyordu, herhalde bilerek yaptılar bunu. Şahısları yakalatmak için MOBESE kameraları olan bir parka getirmek için uğraştım ama olmadı. Daha sonra yaralı eşimi komşumla birlikte eve getirdik" dedi.

Olaydan sonra şahıslara ait olduğu öne sürülen telefon numarasını polise verdiğini belirten Ç.A. eşine ait cep telefonunun parçalandığını ve özürlü tramvay kartının da kayıp olduğunu ifade etti. İfadeler doğrultusunda harekete geçen polis, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ahlaksız, engellinin, eşine, teklif, zihinsel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ahlaksız teklif Seth Haber Arşivi 0 12 Ekim 2014 19:01
Elvan'a ahlaksız teklif ! Dilara Haber Arşivi 0 05 Eylül 2008 14:13
Ahlaksız teklif dayağı Collettivo Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2008 11:53