IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2010, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
25 yaş gençle olunca çıldırdım!




Bodrum’da peyzaj mimarı eski sevgilisi Hülya Yolcubal’ı öldürmekten tutuklanan Cihan Oskay, suçunu itiraf etti: “Benden 25 yaş genç bir işadamıyla olunca çıldırdım. ‘Herkes yoluna’ dedi. Sinirlerime hâkim olamadım.”


Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, eski sevgilisi peyzaj mimarı 36 yaşındaki Hülya Yolcubal’ı evinin önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan spor yazarı ve eleştirmen 57 yaşındaki Cihan Oskay tutuklandı.

Çıkarıldığı mahkemede Oskay, “Hülya benden 25 yaş genç biriyle olmaya başlayınca çıldırdım. Konuşmaya gittiğimde ‘Herkes yoluna’ dedi. Sinirlerime hakim olamadım” diye ifade verdi.

9 saat sorgu

İstanbul’da yakalanıp Bodrum’a getirilen Cihan Oskay, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 9 saat süren sorgusunun ardından önceki akşam adliyeye sevk edildi. Oskay, 5 saati bulan duruşma sonrası tutuklanıp Muğla Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Soğukkanlı hareketleri ile dikkat çeken Oskay, Yolcubal’ın, kendisini terk eder etmez S.T. isimli 30-35 yaşlarında bir işadamıyla birlikte olmaya başladığını, bu yüzden kendine hakim olamadığını söyledi.

‘Cinayet geliyordu’

Bu arada, Yolcubal’ın Ortaköy Tatil Sitesi’nde dün küçük bir anma töreni yapıldı. Evinin önü çiçek ve fotoğraflarla donatılan Yolcubay için 10 dakika süren törende, arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Türkiye Yeşiller Partisi Eş Başkanı Bilge Contepe, “Bu cinayet geliyorum dedi. Hülya sürekli tehdit altındaydı. Bir kez dahi bu şahsın ifadesinin alınmaması çok ilginç. Yine de katilin kısa zamanda yakalanması polisin başarısı” diye konuştu.

Kıskançlıktan 15 kilo verdim

Cihan Oskay, ifadesinde şunları anlattı: “Hayatımda ilk kez birini bu kadar çok sevdim, geleceğimi ona göre planladım. Yüzüklerimizi almış, nişan yapmıştık. O ise tüm bunlar olduğu halde beni bir başkası ile aldatmaya başladı. Takip ediyordum. Hülya benden 25 yaş genç biriyle olmaya başlayınca çıldırdım; benden ayrılacağını söyledi. Telefonlarıma yanıt vermiyor, evine gelmeme izin vermiyor, kaçıyordu. Kıskançlıktan deliye dönmüştüm, yemeden içmeden kesildim, 4 ayda
15 kilo verdim.

‘Sevgim nefrete dönüştü’

Benden uzaklaştıkça sevgim, nefrete dönüştü. Son olarak o gece konuşmak, özür dilemek için gitmiştim. ‘Tekrar beraber olalım, ya da en azından dost kalalım, beni böyle kullanılmış çöp gibi atma’ demek istemiştim. Ancak o, ‘Herkes yoluna’ deyince sinirlerime hakim olamadım. Nasıl yaptığımı bilmiyorum, çok pişmanım.”

Cenazesine sevgilisi S.T. katıldı

Hülya Yolcubal, önceki gün Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde toprağa verildi. Yolcubal için, Ulaşlı Merkez Camii’nde cenaze töreni yapıldı. Törene, Yolcubal’ın babası Nejat, annesi Necla (solda) , kızkardeşi Reyhan ile Türkiye Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Oğuz Yılmaz ve Yolcubal’ın sevgilisi S.T.’de katıldı. Yolcubal, kılınan namazın ardından Ulaşlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
25, çıldırdım, gencle, olunca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık