IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2010, 16:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polisevinde dayak ortalığı karıştırdı!




Bir vatandaşı polisevine getirtip dövdükleri iddiasıyla Tekirdağ Emniyet ve Asayiş Şubesi müdürleri hakkında soruşturma açıldı.

Milliyet'in haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ile Asayiş Şube Müdürü Özcan Atılgan hakkında dayak soruşturması başlattı.


İddialara göre, Tekirdağ’da yaşayan Yılmaz C. adlı vatandaş, 30 Mayıs’ta yanında yakını Mustafa C. ile birlikte kent merkezinde trafikte kendi araçlarıyla seyrederken, kendilerini tehlikeye düşüren bir başka özel aracın sürücüsüyle tartıştı. Diğer sürücü kendisini “Asayiş Şube Müdürü” olarak tanıtmasının ardından tartışma büyümeden olay yerinden ayrıldılar. Ancak aynı gün Yılmaz C.’nin evine resmi polis ekibi geldi . Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek’in çağırdığını belirten ekip, Yılmaz C.’yi de alıp gitti.

Doktor raporu aldı

Polis ekibinin emniyet müdürlüğü yerine sahildeki polisevine götürdüğü Yılmaz C., kafeterya bölümünde kendisini bekleyen Çelikbilek ve Asayiş Şube Müdürü Atılgan tarafından tartaklanmaya başlandı.
İddiaya göre, Çelikbilek, yerde yatan Yılmaz C.’nin başını bir kaç kez sert biçimde betona vururken, Atılgan da Yılmaz C.’yi tekmeledi. Çelikbilek’in boyundaki zinciri çekip “seni boğarım” dediği Yılmaz C., kendisinin müzisyen olduğunu ve zaman zaman da polisevinde program yaptığını söyledi.

Buna karşın iki polis müdürü Yılmaz C.’ye ve yakınlarına sürekli hakaret etti.

Olayın ardından kentte açıklama yapan Yılmaz C., “Ayıldığımda garsonlardan biri yerleri siliyor, kanları temizliyordu . Burnumdan kan geliyordu. Birileri de başıma buzla tampon yapıyordu. Bir saat boyunca işkence gördüm, dışarı çıktığımda ağabeylerim de gördü” dedi.

Olayın ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi ’ne kaldırılan Yılmaz C., doktor raporunu alarak Tekerdağ Valisi Zübeyir Kemelek’e çıktı. Çelikbilek’le Atılgan hakkında şikâyetçi olan Yılmaz C.’nin dövülmesiyle ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü geçen hafta soruşturma başlattı.


Meslekten ihraç cezası

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal’ın talimatı sonrasında Teftiş Kurulu’nda görevli 2 polis başmüfettişi Tekirdağ’a giderek soruşturmaya başladı. Müfettiş soruşturması sonrasında Çelikbilek ve Atılgan suçlu bulunursa, suçun niteliğine göre 12 ay kıdem durdurma veya meslekten ihraç cezası alabilecek. Emniyet Örgütü Disiplin Tüzüğü’ne göre, iş
sahipleri veya herhangi bir nedenle emniyet binalarına gelen ya da getirilen kişileri dövmek 12 ay kıdem durdurma, işkence etmek de meslekten ihraç ile cezalandırılıyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Haziran 2010, 17:08   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Polisevinde dayak ortalığı karıştırdı!




burası turkıye burda gorev alan ucuyo
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) havalarda

 

 

Etiketler
dayak, karıştırdı, ortalığı, polisevinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Chrome ortalığı karıştırdı! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 20 Nisan 2010 21:29
Bir Tektaş Pırlanta Ortalığı Karıştırdı Kralice Haber Arşivi 0 22 Mart 2009 11:39