IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2010, 12:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




Patlama saat 07.00 sıralarında, Halkalı'daki askeri Lojmanlardan aldığı personeli görev yerlerine taşıyan sivil plakalı bir otobüsün geçişi sırasında meydana geldi.

TEM yoluna 300 metre mesafede yan yol üzerinde meydana gelen patlama sonucu otübüsün özellikle arka ve orta bölümü ile bagaj bölümünde hasar meydana geldi. Patlamada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Bekir Çelik, uzman çavuşlar Çağlar Bölükbaşı ve Uğur Ekiz ile bir personelin okula giden 17 yaşındaki kızı Buse Sarıyağ şehit oldu.

Patlamanın ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin olay yerine gelerek saldırı hakkında bilgi alarak açıklama yaptı.

ORG. BAŞBUĞ HASTANEDE

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Halkalı semtinde askeri personel taşıyan otobüsün yakınında meydana gelen patlamada yaralananları ziyaret ediyor.
Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, olayda yaralananlarla görüşüyor.
VALİ MUTLU: UZAKTAN KUMANDALI BOMBA KULLANILDI
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu gerçekleştirilen eylemin terör saldırısı olduğunu ve saldırıda parça tesirli ve uzaktan kumandalı bomba kullanıldığını söyledi. İşte Vali Mutlu'nun açıklamaları:

Servis araçlarına bombalı saldırı gerçekleşti. Bu saldırı sonucunda, ikisi uzman çavuş bir de 17 yaşında bir kızımız olmak üzere üç şehit verdik. İki ağır yaralımız var, bunların tedavileri devam ediyor. Servis aracındaki personellerimizden hafif yaralı olan 4 yaralımızın tedavileri tamamlandı. Olayla ilgili güvenlik güçlerimiz çalışma sürdürüyorlar. Aldığımız ilk bilgiler parça tesirli ve uzaktan kumandalı bir düzenekle yol kenarına bırakılmış bir bombanın patlatılmasıyla eylem gerçekleştirilmiştir.

ŞU ANDA GÖZALTINA ALINAN YOK


Bu bir terör saldırısıdır. Terörün hedefi bellidir, kaygı yaratmak, huzursuzluk oluşturmaktır. Bununla ilgili elbette ki faillerin bulunması noktasında güvenlik güçlerimiz çalışmaları sürdürecektir. Milletimizin başı sağ olsun. Terör ülkeye sadece gözyaşı huzursuzluk ve acı vermiştir. Bunun dışında ulaşabileceği hiçbir yer yoktur. Milletimiz sağ duyulu devletimize güvenlik güçlerimize bağlı bir şekilde izleyecekler. Şu anda saldırıyı üstlenen ve gözaltına alınan yok. Terörün istemiş olduğu, kaygı huzursuzluk ve ayrıştırma noktasında İstanbul olarak en büyük duruşumuzu sergileyeceğiz. Bu üç araçlık bir konvoy ve sonuncu servis aracına saldırı oldu.

OTOBÜSÜN SÜRÜCÜSÜ: LASTİK PATLADI ZANNETTİM

Askeri personeli taşıyan otobüsün sürücüsü Neşet Yeni, patlama anını anlatırken şunları söyledi: "Saat 07.10 sıralarında 3 otobüs hareket ettik. Çeyrek geçe buradaydık. Araçta birden patlama oldu. Lastik patladı zannettim. Ancak otobüsün içi toz toprak oldu, göz gözü görmüyordu. Yaralıları hemen çıkardık ve araçlarla hastaneye gönderdik. Kaçan kimseyi görmedim. Araçtaki komutanlardan biri havaya ateş açtı"



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Not; ALLAH BELANIZI VERSİN!

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Haziran 2010, 12:23   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




serefsizler biz imraladakini taksim meydanında sallandırmazsak bu iş böyle devam eder gider bir iran gibi olamıyoruz ya 3-5 ni sallandır vinçte bak bakalım ne oluyo yok pişmanlık yok bilmem neye pişmanlar ya 40 bin şehit verdik ve hala veriyoruz elde ne var ? kürtçe tv ? derslerde kürtçe ders bumu yani bir an önce artık somut adımlar atılmalı savaşsa savaş 7 cihana kafa tutmuş milletiz

 

Alt 22 Haziran 2010, 12:33   #3
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




Bunu Herkez Istiyor Fakat O Imralıdaki it'in başına bişey gelse en bastaki adamlar korkuyor bizi aşağı alırlar diye şehit verip verip duruyoruz sözde içleri acıyor ama sadece sözde kalıyor yaptıkları gene açılım.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 

Alt 22 Haziran 2010, 12:54   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




Halkalı Polis Lojmanlarında 5 sene oturmuştum , bahsedilen yer oranın en zayıf yeridir. Yiyorsa , okadar delikanlılarsa Lojmanlara bire bir yapılsaydı ya. Arkadaşlar , benim gözümde dağdakilerden , şehirdekilerden çok , onlara sempati duyanlar suçlu. Onları destekleyenler insanmı ? Onlar hayvan , hayvanlara bile hakaret ediyoruz şu anda , onlar bir hayvanın dışkısı bile olamaz. Onların ALLAH'ıda olamaz. Hem Dağdakinin hem şehirdekini insan yerine koyanlarda suç. Böyle PKK suçlularını , onlara destek verenleri , onları dillede olsa savunanları , IRAN gibi asacaksın. Müslümanlıktan ALLAH'tan bahsediyorlar, madem öyle Kuran-ı Kerim'in hangi ayetinde suretinde Adam öldürmek günah değildir yazıyor. Neyse ya , Tek çözüm var , bunları eskisi gibi adam yerine koymamak. İt ürür kervan yürür hesabı, bunlar adam yerine konuldukca **t**** kalkıyor.

İyi IF'ler.

__________________
Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m...
 

Alt 22 Haziran 2010, 13:28   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




Disconnected Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neyse ya , Tek çözüm var , bunları eskisi gibi adam yerine koymamak. İt ürür kervan yürür hesabı, bunlar adam yerine konuldukca **t**** kalkıyor.

"Bunlar"dan kastınız kürt vatandaslar mı? Sanırım onları kastettiniz cünkü PKK ve onu savunanlar zaten hicbir zaman adam yerine konulmadı,konulamaz da. Ama topyekün "bunlar" diyip gecmek, herkesi aynı kefeye koymak da hic insanca bi yaklasım değil...
---
Alınan yeni önlemlerde artık askere yeni alınmıslar önlerde olmayacak deniliyo bunu akıl edebilmek icin ille de 20li yaslarda daha eline silah almamıs genclerin ölmesi mi gerekiyodu?Yıllardır baska baska hayatlar aynı acılar ve cözüm yok!Ama ölmek öldürmek savasmak da cözüm değil bence..Allah tüm sehitlerin ailelerine sabır versin,bu ne büyük acı can dayanmaz bu dünyaya...


Konu lolaBunny tarafından (22 Haziran 2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 22 Haziran 2010, 14:50   #6
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Halkalı'da patlama 3 asker ve bir subay kızı şehit!




meclisten cikartcaksin ...

adami asicaksin ..

SINIRI GECIP .. savasa katilcaksin..

Yoksa.. biraz orada biraz burada 19 yastaki askerlerle olmaz bu is.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
3, asker, halkalıda, patlama, subay, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dörtyol'da 3 subay şehit, 2 yaralı Sue Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2012 14:31
İskenderun'da Roketatarlı saldırı: 6 asker şehit, 11 asker yaralı Hayal Haber Arşivi 0 31 Mayıs 2010 13:48
Ağrı'da çatışma: 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Angel Haber Arşivi 1 21 Kasım 2008 12:19
TSK'dan açıklama: 1 subay şehit 6 terörist öldürüldü Lee Haber Arşivi 1 04 Aralık 2007 17:10