IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sabah karısı uyandırmayınca (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/340841-sabah-karisi-uyandirmayinca.html)

Lucifer 22 Haziran 2010 15:15

Sabah karısı uyandırmayınca
 
Adana'da bir kişi, "sabah beni uyandır" diyen eşini uyandırmayınca aralarında çıkan tartışma sonucu karısını silahla vurarak öldürdü. Çiftin hemşire kızları, babasının annesini öldürdüğü haberini alınca geldiği evde adeta yıkıldı.

Olay , merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi 3933. Sokak 1 numaralı evin 1. katında meydana geldi. İddiaya göre, 30 yıldır evli olan ancak aynı evde 4 yıldır küs yaşayan 3 çocuklu Hacı Ali (50) ve Faike Yılmaz (50) çifti, sabah uyandırma meselesi yüzünden tartıştı.

Dün gece yatarken Faike Yılmaz, eşine "Sabah işe giderken beni de uyandır" dedi. Ancak Hacı Ali Yılmaz eşini uyandırmadı. Eşinin ayak seslerine uyanan Faike Yılmaz, kalkarak "Neden beni uyandırmadın" diye eşine küfretti. Bunun üzerine Hacı Ali Yılmaz, bulundurma ruhsatı olan 7.65 milimetre silahıyla eşine iki el sıkarak öldürdü. Eşini öldürdükten sonra 155 Polis İmdat'ı arayan Yılmaz, "Ben eşimi öldürdüm evdeyim, gelin beni alın" dedi.

Polis hemen olay yerine ambulans isteyerek, cinayetin işlendiği eve gitti. Zanlı, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlının sorgusunda eşinin depresyon ilacı kullandığını, sabahleyin tartıştıklarını, şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını, eşinin son olarak kendisine küfür ettiğini, bu nedenle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay yerinde ise acı ve gözyaşı vardı. Yılmaz'ın 3 çocuğu da olayı duyar duymaz eve geldi. Çocuklarından hemşire olan kızı Duygu Kutan, üzerindeki 112 Acil Servis üniformasıyla olay yerine koştu. Olay yerine arkadaşlarıyla birlikte gelen Kutan, annesinin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. Duygu hemşireyi arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Ölen kadının yakınları da olay yerine gelerek feryat etti.

Cenaze, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

yanki 22 Haziran 2010 15:47

Cevap: Sabah karısı uyandırmayınca
 
özellikle Pazar günleri ßende Ayni olayi yapmamak için kendimi zor tutuyorum..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net