IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2010, 02:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'nın hayalet bombası yakalandı




Eylem hazırlığında olan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda, dedektörle tesbit edilemediği için "hayalet bomba" olarak bilinen amonyum nitrat ve fuel oil karışıkı Anfo adı verilen kilolarca bomba ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK'lıların yeni saldırı hazırlığında olduğununu belirlendiğini belirterek, tüm brimleri uyardı.

Hozat 51'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı birlikler tarafından Dervişcemal ve Beyazdağlar Bölgesi'nde eylem hazırlığında olduğu belirlenen kalabalık bir PKK'lı grubun etkisiz hale getirilmesi için hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyonu farkeden PKK'lılar, arkalarında silah ve mühimmatlarını bırakarak kaçarken, bölgede yapılan aramada dedektörle tesbit edilemeyen Anfo adı verilen amonyum nitrat ve fuel oil karışımı kilolarca bomba, C-4 plastik patlayıcı, 3 Kalaşnikof tüfek, pompalı tüfek, bol miktarda mermi, sağlık ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

EMNİYETTEN ÇOK ÖNEMLİ UYARI

Emniyet Genel Müdürlüğü bütün il ve ilçelerdeki birimlerine gönderdiği çok gizli ve ivedi yazısında alınan duyumlar çerçevesinde PKK'nın çok kısa süre içinde eylemlerini daha da artıracağı ve özellikle ilçe merkezlerinde bulunan polis merkezleri ve noktalarına büyük çaplı eylemler düzenleyebileceğini bildirdi.

Bu istihbarat nedeniyle bütün birimlerin bu konuda en üst düzeyde uyarılması ve tedbirlerin en üst seviyeye çıkarılması için hazırlık yapılması istendiği öğrenildi.

ÜST DÜZEY ÖNLEMLER
Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarı ve verilen en üst düzey alarm nedeniyle illerde ve ilçelerde özellikle gece saatlerinde polis merkezi ve noktalarında nöbet tutan bütün personelin çelik yelek giymesi zorunlu hale getirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, çelik yeleksiz görev yapan personel hakkında derhal yasal işlem başlatılması talebinde bulundu.

PKK'nın bu hafta içinde kırsal kesimdeki jandarma ve özellikle ilçe merkezlerindeki askeri ve polis karakol ve noktalarına saldırabileceği istihbaratını alan yetkililer, askeri ve polis merkezlerine takviye yapılmasını istedi.

Özellikle dağlık alandaki tüm jandarma karakollarına özel eğitimli jandarma ve özel harekat kabiliyetine sahip birlikler ve komandolar ile profesyonel birlikler konuşlandırdı.

Ayrıca stratejik öneme sahip karakolllara gözetleme ve izleme teknolojik yeni cihazlar yerleştirildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombası, hayalet, pkknın, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayalet Ayna Sizi Hayalet Gibi Gösteriyor Desmont Ev Dekorasyonu 0 05 Aralık 2014 22:03
Hayalet AftieL Film Tanıtımları 0 13 Ağustos 2014 13:48
Hayalet ShaoLin Genel Paylaşım 1 29 Eylül 2006 02:58