IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 03:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızına yanlış teşhis babayı çıldırttı




Denizli Devlet Hastanesi nöroloji servisinde yatan ve 10 gün sonra 10 yaşına girecek kızı Reyhan Dilara Selek'e yanlış teşhişte bulunulup yoğun bakıma alındığını iddia eden Ahmet Selek, başına dayadığı silahla intihara kalkıştı.

Denizli'de 15 Mayıs Mahallesi'nde yaşayqan ve seyyar olarak kokareçcilik yapan Ahmet Selek, 10 gün sonra 10 yaşına girecek kızı Reyhan Dilara Selek'i kusma ve ateş sonucu hastalanması üzerine geçen hafta Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Ailenin iddiasına göre, yüksek ateş ve kusma şikayetiyle hastaneye getirilen Reyhan Dilara sinüzüt teşhisi konulup, reçete yazılarak taburcu edildi.

" TEKRAR HASTANEYE GELDİ YİNE GÖNDERİLDİ"
Doktorun veridği şurubu kullanan Reyhan Dilara bir süre sonra aynı şikayetle ailesi tarafından tekrar hastaneye getirildi. Acil Servis'e gelen aileye doktorların, "Reyhan Dilara'ya bir kaşık yerine iki kaşık şurup verip dozajı artırın ve 50 kere buraya gelmeyin" dediği ileri sürüldü. Bunun üzerine tekrar eve giden ve doktorların verdiği tavsiyeye uyan Reyhan Dilara, birkaç gün sonra pazar günü banyo yaptıktan sonra başının döndüğü ileri sürülerek, tekrar hastaneye getirildi. Pazar günü saat 17.00 sıralarında hastaneye gelen aile, doktorun ''Benim mesaim 17.00'de bitiyor. Çocuğunuza bir şey olmaz" dediği öne sürülerek kızlarının böbrek yetmezliği teşhisi ile yoğun bakıma alındığını iddia etti.
"BABA SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ"
Kızı Reyhan Dilara'nın durumunun ciddi olduğunu öğrenen baba Ahmet Selek, bugün sinir krizleri geçirdi ve hastane binasının yanındaki başhekimlik binası önünde başına silah dayadı. Kızının ölümle pençeleştiğini ve ne kadar para lazımsa vermeye hazır olduğunu haykıran acılı baba, "Ben onun acısına dayanamam. Kendimi öldüreceğim. Kızım ölüyor" diyerek gözyaşı döktü.

EMNİYET MÜDÜRÜ DEVREYE GİRDİ
Silahı şakağından hiç indirmeyen ve kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerini sürekli olarak yaklaşmamaları konusunda uyaran Ahmet Selek'i gören yakınları da gözyaşı döktü. Çevredeki vatandaşlar ve polis acılı babayı ikna etmeye çalışırken, hastane bahzesinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Olay yerine Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar da geldi. Çınar, uzun süre konuştuğu Selek'i ikna edemedi. Zaman zaman yoğun yağmur yağışı altında ikna edilmeye çalışılan babanın intihar girişiminden vazgeçmesi için bu kez Selek'in eşi 5 aylık hamile Ayşegül Selek çağırıldı ancak eşinin çabaları da sonuç vermedi. Çınar, babaya kızının sağlık sorunu ile yakından ilgilenileceğini söyledi ve intihar girişimine son vermesini istedi. Çınar'ın uzun süre n çabasının ardından Ahmet Selek silahı bıraktı. Polis tarafından alınan silahın kurusıkı olduğu ve içerisinde merminin olmadığı öğrenildi.

Çınar'ın elinden tutarak acil servise götürdüğü baba, giderken de gözyaşlarını tutamadı ve kızı için herkesin dua etmesini istedi.

Ahmet Selek acil serviste kendisine yapılan sakinleştirici iğnenin ardından ifadesi alınmak üzere Çınar Polis Merkezi'ne götürüldü. Hastane'nin çocuğa bakmadığı ve doktor bulunmadığı iddialarına cevap veren Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Canural da ailenin hassas olduğunu bu yüzden böyle bir olay yaşandığını ve hastanede gerekli müdahalelerin yapıldığını söyleyerek, "Biz gerekeni yapıyoruz. Aile sadece hareketlerine engel olamıyor. Hepsi bu" diye konuştu.

"HASTANE İDDİALARI KABUL ETMEDİ"
Başhekim Canural, "Hastamız 9 yaşındaki Reyhan Dilara Selek, 20 Haziran Pazar günü Çocuk Kliniği'ne yatırıldı. Birkaç gün önce kısa aralıklarla 2 hekim tarafından evde tedavi için reçete verilmiş. Üst solunum yolu enfeksiyonu ve sinüzit tanısıyla evde tedavi görürken durumunun daha da ağırlaşması ve havale nöbeti geçirmesi üzerine ailesi tarafından hastanemiz acil servisine getirildi. Çocuk kliniğinde takip ve tedavisinin zorlaşması üzerine Yoğun Bakım servisinde tedavisi sürdürüldü. Hastamız 2 günden beri viral ensefalit ve status epileptukus tanılarıyla tedavi gördü. Hastayı takip ve tedavi eden Çocuk Nörolojisi Uzmanı Doç. Dr. Akgün Ölmez ve konsültan hekimlerin kararıyla ileri tetkik ve tedavi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevki yapıldı. Hasta 112 Acil Servise ait tam donanımlı bir ambulansla sevk edildi. Hastanın, hastanemizde yattığı sürece gereken her türlü takip ve tedavisi zamanında ve tam olarak yapılmıştır" açıklamasını yaptı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Haziran 2010, 16:01   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kızına yanlış teşhis babayı çıldırttı




Kızı için intiharı deneyen baba yıkıldı


Denizli'de dün babasının, doktorların ilgilenmediği gerekçesiyle başına silah dayayıp intihar girişiminde bulunduğu 9 yaşındaki kız, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Denizli Devlet Hastanesi'nde ''viral ensefalit (beyin iltihabı)'' ve ''status epileptukus (seri sara nöbeti)'' tanılarıyla tedavi gören Reyhan Dilara Selek, dün akşam saatlerinde tedavisini üstlenen hekimlerinin kararıyla ileri tetkik ve tedavi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edildi.

Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Reyhan Dilara, ambulansla İzmir'e nakli sırasında saat 23.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Küçük kızın cenazesi, Denizli Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak, Hacıkaplanlar Mahallesi'ndeki evlerine daha sonra toprağa verilmek üzere Denizli Asri Mezarlık'a götürüldü.

Denizli Asri Mezarlık Camisi'ndeki törene katılan Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, aileye baş sağlığı diledi. Kılınan namazın ardından Reyhan Dilara'nın cenazesi toprağa verildi.

Kızının tedavi gördüğü hastanenin önünde dün intihar girişiminde bulunan baba Ahmet Selek (34) ile 4 aylık hamile eşi Ayşegül Selek cenaze töreninde sinir krizi geçirdi.

Baba Selek, kızının tabutuna sarılarak,''Sana sahip çıkamadım kızım. Şaka yapıyorum de ne olur gel'' diye ağladı. Mezarlıkta fenalaşan anne Selek'e 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

Ahmet Selek, dün kızının tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nin önünde, kızıyla doktorların ilgilenmediği iddiasıyla, başına silah dayayıp intihara kalkışmış, kendisini olay yerine gelen Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar ikna etmişti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

 

Etiketler
babayı, çıldırttı, kızına, teşhis, yanlış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ana babayı dinlemeyip evlenmek olurmu CiHaN İslamiyet 0 22 Ağustos 2014 14:59