IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 03:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köylere çözüm bulundu




Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, 2010 yılı asfalt sezonunda Özel İdare ve KÖYDES yatırımları kapsamında 90 kilometre yol çalışması yapacaklarını söyledi.
KÖYDES ve Özel İdare yatırımları için toplam 4 milyon 738 bin TL ödenek ayrıldığını belirten Ali İhsan Uzun, 44 köyde içme suyu arıtma tesisi ve yeni sondaj çalışması yapılacağını dile getirdi.

KÖYDES kapsamında il genelinde asfaltsız ve sağlıklı içme suyu olmayan köy kalmadığını ifade eden Ali İhsan Uzun, 2010 yılında Özel İdare yatırımları için 2 milyon 100 bin TL, KÖYDES yatırımları için de 2 milyon 638 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti. Asfalt sezonunda 4,4 kilometre birinci kat 86 kilometre de ikinci kat asfalt çalışması yapılacağını bildiren Uzun, amaçlarının köylerin yol ve içme suyu sorununu tamamen çözmek olduğunu dile getirdi. 2005 yılında çıkan yerel yönetimler reformu ile İl Özel İdarelerinin yapısının değiştiğini imkanların genişlediğini belirten Ali İhsan Uzun, “İlimizde ilk olarak içme suyu ve yol sorununu çözdük. Şuanda asfaltsız köy yolu kalmadı ve içme suyu sorununu da yüzde 90 çözdük. Birkaç köyümüzde yeraltı sularının çekilmesinden kaynaklanan sıkıntılar var. Onları da çözmek için çalışıyoruz. 2010 yılı asfalt sezonunda KÖYDES kapsamında Eynihan Köyü Ada Mahallesi’nde 2,4 kilometre ve Beylarhan köyünde 2 kilometre birinci kat asfalt çalışması yapacağız. Bunun dışında Kaşbelen, Yeşildere, Çamsu, Düzkışla, Kolonkaya, Kayalı, Karbasan, Tatar, ve Külcen köylerinde toplam 51 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapacağız. Yine KÖYDES kapsamında 44 köyde içme suyu arıtma tesisi ve yeni sondaj çalışmaları yapılacak. Bu yatırımlar için KÖDES’ten 2 milyon 638 bin TL ödenek ayrıldı. Bu ödeneğin 870 bin TL’si yol çalışmalarında bir milyon 768 bin TL’si de içme suyu projelerinde kullanılacak”dedi.

İl Özel İdaresi yatırımları kapsamında da toplam 2 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldığını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, “İdare olarak stabilize yol çalışmaları için 124 proje hazırladık. Bu projelerin gerçekleştirilmesi amacıyla bir milyon TL ödenek ayırdık. İkinci kat asfalt çalışması için 393 bin 750 TL, sanat yapıları ve trafik levhaları için 50 bin TL ve bakım onarım için de 656 bin 252 TL ödenek ayrıldı. Özel İdare imkanları ile Ovademirler, Uluyayla, Sorkun, Kökez, İnay ve Karaboyalık köylerinde toplam 35 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapılacak. Hedefimiz köylerimizin tüm alt yapı sorunlarını imkanlar ölçüsünde bir an önce gidermek”diye konuştu .

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Haziran 2010, 12:46   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Köylere çözüm bulundu




Koyleri cok ihmal ediyorlar.

Utancak durum aslinda, cunki 2010 dayiz.. ve hala.. yuz kizarticak seyler var.

Yatirimlari Istanbula, ankaraya.. buyuk sehirlere yapiyorlar.. birazda anadolu dogu anadolu.. bolgelerine baksalar..

Insanlar ne durumda.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bulundu, çözüm, köylere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obezite'ye Aşılama Yöntemiyle Çözüm Bulundu Tufan Çocuk Sağlığı 0 22 Kasım 2013 08:04
Bilgisayar radyasyonuna çözüm bulundu! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Mart 2012 22:14