IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğitimde dijital dönem başlıyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye eğitim sektörünün lider markaları arasında yer alan Sürat Yayın Grubu, bünyesine kattığı "Eğitimde dijital dönem" ile hızla ilerliyor. Kurum, diğer alanların yanında çağa ayak uydurarak dijital eğitime de büyük projelerle giriyor.

Eğitim yayıncılığı sektöründe 15 yıla yakın bir geçmişi olan Sürat Yayınları A.Ş her biri kendi alanında lider olan ciddi markalara sahip; sınavlara hazırlık alanında Güvender, Zirve ve Pi Analatik Yayınları, eğitim yayıncılığında ise çok büyük bir tecrübesi olan ve piyasanın en büyük markaları arasında yer alan Zambak Yayınları. Geçen yıl Sürat A.Ş'nın uzman yayın kadrosunu ve uzun yıllar tecrübesini sermayesini arkasına alan Coşku Yayınları da Sürat A.Ş.'nin yayıncılık yelpazesine eklenen bir diğer marka oldu.
Coşku Yayınları'nın en büyük avantajlarından biri de çok büyük bir tecrübe birikiminin son ürünü olması. Coşku Yayınları da Zambak Yayınları gibi eğitim yayınları kategorisinde çıkan bir yayın. Coşku Yayınları, okul öncesi eğitimden lise sona kadar yani insan hayatında 14 yıllık bir yer kapsıyor.
Bu alandaki çalışmalar hakkında bilgi veren Coşku Yayınları Ürün Müdürü İlyas Irmak, Coşku yayınlarının bu güne kadar ki projeleri ve gelecek döneme ilişkin hedefleri anlattı. Coşku Yayınları'nın dijital eğitim alanındaki projesinin sektöre yeni bir heyecan katacağını, eğitim anlayış ve uygulamalarına yeni bir boyut kazandıracağını belirten Irmak, okullarda projeksiyon ve akıllı tahta uygulamalarının giderek arttığını belirterek, projelerinin ne kadar yerinde bir çalışma olduğunu söyledi.
Irmak çalışmalarını şöyle anlattı; "Coşku Yayınları'nın en büyük avantajlarından biri de çok büyük bir tecrübe birikiminin son ürünü olması. Yakın bir zaman da birinci yılını dolduracak olan ve dolu dolu bir yılı geride bırakan Coşku Yayınları, farklı eğitim metotlarıyla sektöre yenilikler kazandırmaya devam ederken yine alanın da bir ilke imza atıyor. Okul öncesi yayınlardan, üniversite hazırlığa kadar geniş bir öğrenci kitlesine hitap eden ürünlere sahip Coşku Yayınları, alışılagelmiş kitapla eğitim dışında barındırdığı zengin içeriği dijital ortama taşıyarak öğretmen ve öğrencilerin bu bilgilere internet bağlantısıyla kendi sitesinden ulaşmasını ve kullanmasını sağlıyor.
Kişisel bilgisayar, projeksiyon cihazı ve giderek yaygınlaşan akıllı tahtalarla uyumlu çalışarak eğitimi sürekli ve erişilebilir kılıyor. Teknoloji altyapısı tamamlanmış bilgi ve becerileri dijital ortamda daha katılımcı ve enteraktif kullanımla keyifli hale getirirken öğretmenler için büyük bir kolaylık.
Öğrencilere ise öğrenirken eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağlıyor. Özellikle resim ve grafik içeren sayfalarda ders sunumları adeta görsel şölene dönüyor. Eğitim portalımız cosku.com ve coskuegitim.com isimli web sitesi üzerinden hizmet veriyor. Kitaplardaki bilgileri bu eğitim portalında da bulmak mümkün. Bu bilgilerden kitapları kullanan kullanmayan herkes ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Üstelik bu bilgilerin içerik desteğinden de faydalanılabiliyor. İçerik desteği olarak, animasyon, flaş vb. uygulamalar kullanılmaktadır. Günümüzde sinema, tiyatro, DVD ve internet çocuklara görsel olarak hitap eden ürünler. Bilgisayar gibi bir rakibiniz varken, bu teknolojilerden istifade etmeniz gerekiyor. Biz de bu eğitim portalı ile bilgiyi cazip ve zevkli hale getirmeye çalıştık.
Bilgiyi, öğrencinin muhatap olduğu bilgisayar ve internet gibi ortamlara taşıdık. Böylece öğrenciler internette vakit geçirirken eğitim portalımızda da vakit geçirebilirler. Yine anlaşılması zor olan konuları bilgisayar tekniklerini kullanarak öğrenciye çok daha kısa sürede etkili ve kalıcı bir şekilde öğretmeyi başarıyoruz. Eğitim portalını kurmadaki amaç eğitimde dijital dönemi başlatmadır.
Eğitim portalımız kitaplarımızın piyasaya çıkmasıyla eş zamanlı olarak yayın hayatına başladı. Sitemiz üyelik üzerine çalışıyor. Şu an itibariyle 30 bin öğrenci, 10 bin öğretmen olmak üzere 40 bin civarında üyemiz var. Ayrıca günde ortalama 250-300 civarında üyelik talebi alıyoruz. Bu da yaptığımız işin ne kadar isabetli olduğunu ve beğenildiğini kanıtlıyor"

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başlıyor, dijital, dönem, eğitimde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peynirde yeni dönem başlıyor See Haber Arşivi 0 09 Şubat 2015 17:39
Yargıda yeni dönem başlıyor Seth Haber Arşivi 0 15 Kasım 2014 12:02
'19 yıl sonra ilk kez borçsuz dönem başlıyor' Zen Haber Arşivi 0 13 Mayıs 2013 15:19
İkinci dönem sütle başlıyor Violent Haber Arşivi 0 11 Şubat 2013 09:21