IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 15:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüzcü hocayı 7 koca linç etti!




İzmir’de iki yıl önce kayıp olan iş adamı ve bir tarikat lideri Tuncay Güngör’ün, cesedi bulundu. Cesedi Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir pirinç tarlasında gömülü bulunan Güngör’ün öldürülmesiyle ilgili 13 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 11 Haziran 2008’den beri kendisinden haber alınamayan evli ve iki çocuk babası Tuncay Güngör’ün (49) öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine, iş ve özel yaşantısını inceleme altına aldı.

Ekipler, Güngör’ün para alışverişi nedeniyle bazı kişilerle aralarında husumet oluştuğu bilgisine ulaştı. Güngör’ün kaybolmadan önceki görüşmelerini inceleyen, ayrıca husumetli olduğu kişileri de takibe alan polis, elde ettiği bilgi ve belgeler doğrultusunda, operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, ayakkabı ticareti yapan Güngör’ün, yatırım amacıyla paralarını aldığı ileri sürülen 13 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların sorgusunun ardından, Güngör’ün kaybolmadan kısa süre önce Balıkesir’de satın aldığı pirinç tarlasında ceset arama köpekleriyle arama yapan polis, Güngör’ün toprağa gömülü cesedini buldu.

Zanlıların, Göngür’e yatırım amacıyla verdikleri paraların geri dönmemesi üzerine iş adamını Basmane’deki bir işyerine götürdükleri, burada darp ettikten sonra öldürdükleri iddia edildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 kişinin sorgularının sürdüğü bildirildi.

CİNAYETİN ARKASINDA TECAVÜZ MÜ VAR?

Gazete Habertürk'te bugün yeralan habere göre ise Tuncay Güngör cinayetinin arkasında inanılmaz bir olay çıktı. Bundan 8 yıl önce tarikattan ayrılan Güngör kendi cemaetini kurdu. Tuncay Güngör 2008 yılında M.Ö adlı kadın müridine tecavüze kalktıştı.

M.Ö olayı kocasına anlatınca Tuncay Güngör'ün 7 kadına daha tecavüz ettiği anlaşıldı. Yedi kadının eşi dahil 13 cemaat üyesi Güngör'ü döverek linç etti. İki mürit de onu Susurluk'a götürüp gömdü.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
7, etti, koca, linc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ünlü spikeri koca dayağı felç etti Desmont Haber Arşivi 0 16 Kasım 2014 18:25
IŞİD'li siviller Suriyeli askerleri linç etti Seth Haber Arşivi 0 10 Kasım 2014 14:33
Eşini terk eden kocayı kayınbiraderler linç etti Violent Haber Arşivi 0 20 Mayıs 2013 09:28
Karısı tuttu koca tecavüz etti! Lucifer Haber Arşivi 3 27 Ocak 2010 13:12