IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2010, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk gencini polis mi öldürdü?




Dortmund Mengede&'de yaşayan Türk genci Sadettin Işık (32), önceki gece yarısı kendisini gözaltına almak isteyen polislerin müdahalesi sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Komaya giren Işık,tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polisin uyuşturucu kullandığını iddia ettiği Bartın Kumlucalı Saadettin Işık'ın kafasında çatlaklar olduğu belirtiliyor. Sadettin Işık'ın polis darbeleri sonucu mu, yoksa iddia edildiği gibi uyuşturucu nedeniyle mi komaya girdiği otopsi sonucu açıklığa kavuşacak.
DORTMUND Mengede'de yaşayan Türk genci Sadettin Işık (32), önceki gece yarısı evinin önünde gürültü yaptığı gerekçesiyle çağrılan polisler tarafından gözaltına alınmak istendi. Polis açıklamasına göre, olay yerine gelen polislere mukavemet eden genç, gözüne sıkılan biber gazıyla etkisiz hale getirildi. Elleri kelepçeli olarak Ambulansa alınmak istendiği sırada kalp krizi geçiren Sadettin Işık, kaldırıldığı Castrop Rauxel St. Rochus-Hastanesi'nde komaya girdi. Yoğun bakımda hayata döndürülmeye çalışılan Bartın Kumlucalı Sadettin Işık, dün (Çarşamba) saat 18:15 sularında hayatını kaybetti. Sadettin Işık'ın ölümü, Mart 2008?de Hagen?de benzer bir şekilde hayatını kaybeden Adem Özdamar olayını akıllara getirdi.
POLİS Mİ DÖVDÜ?
Polisin uyuşturucu kullandığını iddia ettiği Sadettin Işık'ın,uyuşturucuya bağlı olarak kalp krizi nedeniyle mi, yoksa, gözaltı işlemi sırasında muhtemelen aldığı darbeler sonucunda mı komaya girdiği, yapılacak otopsi sonrasında açıklığa kavuşacak.
"KAFASINDA YARALAR VARDI"
Sadettin Işık'ın beraber yaşadığı eşi Meral Yılmaz, olayın gece 02:30 sularında Schlagmüller Strasse'de bulunan evlerinin önünde yaşandığını söyledi. Eşinin dışarı çıktığı sırada önce merdivenlerde bir gürültü duyduğunu belirten Meral Yılmaz, daha sonra sokaktan sesler geldiğini söyledi. "Gürültü üzerine olay yerine gelen polisler kelepçe takmak istemiş, o da direnmiş. O esnada neler olduğu bilinmiyor. Hastanede alnında ve ensesinde yara izleri vardı" diye konuştu.
KANDA KOKAİN İZİNE RASTLANDI
Polisten yapılan açıklamaya göre, Sadettin Işık'ın hastanede yapılan testlerinde kanında kokain izine rastlandı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonunda belirlenecek. İlk eşinden üç, beraber yaşadığı Meral Yılmaz'dan da 2 yaşında bir çocuğu bulunan Sadettin Işık'ın işlemler tamamlandıktan sonra memleketi Kumluca'da toprağa verileceği belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gencini, mi, polis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis Mit Görevlisini Öldürdü cLaS Haber Arşivi 0 11 Ekim 2012 08:06
Polis tartıştığı kişiyi öldürdü PopSy Haber Arşivi 0 03 Mart 2009 00:49
Alman polisi Türk gencini öldürdü ad3m Haber Arşivi 0 01 Ağustos 2007 02:58