IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2010, 16:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'lı genç İstanbul'a geliyordu




Genelkurmay Başkanlığı, Malatya'da tren garında bir kişi ile birlikte 7.5 kilo plastik patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerince alınan bir duyum üzerine, Malatya ili Merkez ilçesi Battal Gazi Tren İstasyonu'nda icra edilen faaliyet sonrası, bir şahsın beraberindeki çanta içerisinde 7,75 kg plastik patlayıcı ele geçirilmiştir" denildi.
20 YAŞINDAKİ PKK'LI İSTANBUL'A GİDİYORDU
Bu arada, gözaltına alınan M.A. (20) adlı şahısın sorgusunu sürdüğü ve olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Öte yandan, patlayıcı maddenin terör örgütü PKK'ya ait olduğu ve İstanbul'daki eylemlerde kullanılmak üzere gönderildiği öğrenildi.
NASIL YAKALANDI?
Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın İstanbul'da düzenleyeceği kanlı eylemlerinde kullanmak için trenle İstanbul'a göndermek istediği 7 kilo 750 gram ağırlığındaki yüksek dereceli patlayıcı madde ihbarını alan polis ve jandarma ekipleri alarma geçti.
BATTALGAZİ'DE YAKALANDI
Şahısın Van'dan İstanbul'a gitmekte olan Güney Ekspres'inde olduğunu tespit eden güvenlik birimleri, şahsı Elazığ'dan itibaren tren içinde takibe aldı. Battalgazi ilçesinde duran trende jandarma ekipleri rutin arama yaptı. Yanında patlayıcı madde bulunan şahıs, arama esnasında gözaltına alındı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geliyordu, genc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık