IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2010, 18:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cenaze yüzünden birbirlerine girdiler!




Afyonkarahisar'da trafik kazasında feci şekilde hayatını kaybeden Danimarkalı gurbetçilerin, Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'ndeki cenazelerinin teslim alınması sırasında 2 aile arasında arbede yaşandı.
Kazada hayatını kaybeden Sudenaz Baydak (1) Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'nden, Yaren Bayhan'da (11) Çay Devlet Hastanesi'nden sabah Diyanet Vakfı'na ait cenaze aracı ile Sivas'ın Şarkışla ilçesine gönderildi. Çay Devlet Hastanesi'ndeki baba Ömer Baydak ise öğle saatlerinde Sivas merkeze gönderildi. Sudenaz Baydak ve Yaren Bayhan Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Ömer Baydak ise Sivas merkezde toprağa verilecek.
İKİ AİLE ARASINDA ARBEDE YAŞANDI
Semih Baydak ve Serhan Baydak'ın cenazelerinin teslimi sırasında esnasında arbede yaşandı. Ömer Baydak'ın ayrıldığı eşi Nevin Baydak, çocuklarının cenazelerini Sivas'a değil İzmir'e, Ömer Baydak'ın yakınlarının da cenazeleri Sivas'a götüreceklerini söyleyince ortalık gerildi. Savcılık, Ömer Baydak ve Nevin Baydak Türkiye'de resmi olarak boşanmadıkları için çocukların cenazelerini Nevin Baydak'a verdi. Nevin Baydak, Çay Devlet Hastanesi'nden oğlu Serhan Baydak'ın cenazesini aldıktan sonra diğer oğlu Semih Baydak'ın (15) cenazesini almak için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada, Semih ve Serhan'ın cenazelerini Sivas'a götürmek isteyen Ömer Baydak'ın yakınları ile Nevin Baydak'ın ailesi arasında arbede yaşandı. Polis ve vatandaşlar kavga eden 2 aileyi güçlükle ayırdı. Kavga yatıştırıldıktan sonra Semih ve Serhan'ın cenazeleri İzmir'e götürülmek üzere Nevin Baydak'a teslim edildi. Semih ve Serhan İzmir'in Buca ilçesinde toprağa verilecek.
KAZADA 4'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ ÖLDÜ
Afyonkarahisar'da meydana gelen feci kazada Danimarkalı 4'ü çocuk 5 gurbetçi hayatını kaybetmiş, 2 kişide yaralanmıştı. Kazada, Ömer Baydak (38), Sudenaz Baydak (1), Yaren Bayhan (11), Serhan Baydak (8) ve Semih Baydak (15) hayatını kaybetti. Hatun Bayhan (46) ve Serdar Tolga Baydak da (14) yaralandı. Yaralılar Hatun Bayhan ve Serdar Tolga Baydak'ın Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavilerine devam ediliyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
birbirlerine, cenaze, girdiler, yüzünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maç sonu birbirlerine girdiler AngeL Spor Haberleri 0 23 Şubat 2014 15:22
100 YTL için birbirlerine girdiler Collettivo Haber Arşivi 0 17 Ağustos 2008 15:15