IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2010, 16:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İrem Çiçek: Babam kendi savunmasını kendi hazırladı




Duruşma devam ederken, verilen ara sırasında Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İrem Çiçek, babası Dursun Çiçek ile her Cuma günü görüştüğünü söyledi. Soruşturma devam ettiği süre içerisinde, oturdukları evi yaklaşık 11 aydır ofis gibi kullandıklarına dikkat çeken Çiçek, "Babam zaten kendi savunmasını kendi hazırladı.

Babam tutuklandıktan sonra iddianameye yeni hiçbir şey eklenmedi. Tam tersi parmak ve avuç içi izi olmadığına dair yeni lehine (LH) olan raporlar eklendi. Babamın savunmasında bu yüzden değişen hiçbir şey yok. Sadece askeri savcının dosyasında olan tanık beyanları var. Bunlar yaklaşık 70 tane ve bunların tamamı lehine konuşuyor. Gerçekler bir şekilde basının ve vatandaşların bildiği şekilde değil. Babamı bugüne kadar suçlu gösterenlere babamın suçsuz olduğunu kanıtlayacağım" dedi.

İrem Çiçek, yıllar sonra avukat olarak babasını bir davada savunacağını hiç düşünmediğini belirterek, "Böyle bir şeyi hayal etmek mümkün değildi. Babamı sanık kürsüsünde gördüğüm zaman da inanamıyorum. Ve bir şekilde onun suçsuz olduğunu bile bile sanık kürsüsüne koyan ve 4 defa bir şekilde kendini savunmak zorunda bırakanları affedemiyorum, affetmeyeceğim de. İnsanların neler planlayıp da babama bunu yaptıklarını zamanla göreceğiz. Bildiğim net bir şey varsa, babam böyle bir şeyin altına kesinlikle
imzasını atmaz" diye konuştu.

İrem Çiçek, babasının hiçbir zaman kurumuna laf edecek bir insan olmadığını savundu. Soruşturma sürecinde Genelkurmay Başkanlığı'nın babasına sahip çıkmaya çalıştığını belirten Çiçek, "Ama daha sonra Genelkurmayın sahip çıkmadığını düşünüyorum. Babam hiçbir zaman kurumuna laf edecek bir insan değil. Hiçbir zaman kurumuna bunu konduramıyor. Bu onun için zor bir durum 30 sene emeğini verdi. Ben bir şekilde bu davanın kötü yönetildiğini düşünenlerdenim. Bugün iddia edilen ihbarcılar üzerinden hazırlanan bir iddianame okundu. Lütfen ihbarcıyı çağırıyoruz buraya.

Biz buradayız, babam burada, kendini sözde subay, üzerindeki üniformayı asker üniforması zanneden sözde subay tanık olduğunda geleceğini söylemişti. Hepimiz buna inandık ama şu an baktığımız zaman kimse yok. Bunu hazırlayan, bu iftiraları babama atan kişiyi büyük bir özlemle bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babam, cicek, irem, kendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
New York Times: Erdoğan kendi kavgasını kendi versin AngeL Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2014 10:53