IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2010, 09:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis memuru görevi başında şehit oldu




Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Çankaya'da saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Doğukent Caddesi üzerinde trafik uygulaması yapan polis ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi.
Ekiplerin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan otomobil, bu sırada aracı durdurmak isteyen polis memuru İrfan Çimenoğlu'na ve uygulamada bulunan başka bir otomobile çarptı.
Polis memuru Çimenoğlu ağır yaralanırken, "Dur" ihtarına uymayan ve plakası tespit edilemeyen otomobil olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı.
Kanlar içerisinde yere yığılan polis memuru Çimenoğlu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, ambulansla Ankara Güven Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaçan otomobilin yakalanması için çevrede geniş çaplı arama başlatılırken, polis memuru Çimenoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaçan otomobilin plakasının tespit edilmesi için polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları üzerinde araştırma yapıyor. Rakam grubu tam olarak alınamayan kırmızı veya füme rengindeki aracın bulunması için geniş çaplı arama başlatıldı.
Polis memuru Çimenoğlu'nun ölüm haberini alan meslektaşları Ankara Güven Hastanesi'ne akın etti.
ZANLI EVİNDE YAKALANDI, EHLİYETİ YOK
Ankara'da trafik uygulaması yapan ekiplerin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan ve bu sırada kendisini durdurmak isteyen polis memuruna çarparak ölümüne yol açan zanlı yakalandı. Evinde yakalanan zanlının 17 yaşında olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan zanlı gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Doğukent Caddesi üzerinde akşam saatlerinde trafik uygulaması yapan ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçmak istediği sırada kendisini durdurmak isteyen polis memuru İrfan Çimenoğlu'na(41) çarparak ölümüne yol açan zanlı, ekiplerin 2 saatlik çalışması neticesinde yakalandı. Kazanın ardından Ankara sokaklarını adeta didik didik arayan ekipler, Kahire Caddesi 551. Sokakta bulunan Muratcan Apartman'ın otoparkında kaçan arabanın eşkaline uyan 34 FC 5141 plakalı aracın ön ve yan camlarının kırık olduğunu tespit etti.
Yapılan çalışmalarının ardından "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştığı sırada çarptığı polis memuru Çimenoğlu'nun şehit olmasına sebep olan ve ehliyetinin bulunmadığı öğrenilen 17 yaşındaki Berkay Y. ekipler tarafından evinde yakalandı.
Evinde yakalanan Berkay Y. gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kaza sonrası ön ve sol yan camı kırık olan otomobil incelenmek üzere müdürlüğe götürülürken, Berkay Y.'nin kullandığı otomobilinin babası Fahrettin Y.'ye ait olduğu öğrenildi.
Kaçan otomobilin kendisine çarpması sonucu şehit olan polis memuru İrfan Çimenoğlu'nun Yıldızevler Polis Karakolu'nda görevli olduğu öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası Çimenoğlu'nun 17 yıllık memur olduğu bildirildi.
Öte yandan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Çimenoğlu'nun yakınları ve meslektaşları Ankara Güven Hastanesi'ne akın etti. Acılı haberi alarak hastaneye koşan Çimenoğlu'nun yakınları sinir krizi geçirdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başında, görevi, memuru, oldu, polis, şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Polis memuru Grönland'a Başbakan oldu Desmont Haber Arşivi 0 05 Aralık 2014 17:48
Bitlis'te 3 polis şehit oldu Seth Haber Arşivi 0 27 Eylül 2014 09:24
Van'da polis memuru şehit oldu Lucifer Haber Arşivi 1 30 Ekim 2010 17:55