IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2010, 20:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaralı asker GATA'da şehit oldu




Van'ın Çatak ilçesinde, araziye döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Tuna Güzey, Van Askeri Hastanesindeki müdahalenin ardından sevk edildiği Ankara GATA'da şehit oldu.

Yusuf Tuna Güzey'in şehit olduğu haberinin ulaşmasının ardından, Adana'nın merkez ilçesi Yüreğir'e bağlı Çelemli Beldesindeki baba ocağına vatandaşlar taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin ablası Rabia Aşkın, annesi Sevile ile babası Behlül'ün kardeşinin tedavisinin sürdüğü Ankara'da olduklarını ve kendilerini arayarak acı haberi ilettiklerini söyledi.

Aşkın, kardeşinin 2 yıl önce evlendiğini ve yaklaşık 11 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığını ifade ederek, şöyle konuştu:
“Vatan sağ olsun demekten başka yapacak bir şeyimiz yok. O vatanını çok severdi, askerlik mesleğini içinden gelerek yapardı. Bizler de vatanımızı seviyoruz. Vatanımıza bağlıyız. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.”

Şehidin çocukluk arkadaşı İlyas Çolak da Güzey'le en son olaydan bir gün önce telefonla görüştüklerini ifade ederek, “İzne geleceğini söylemişti. Kendisine 'niye gelmiyorsun' dedim. Kendisi de 'Tüm ayarlamalarımı yaptım, biletleri de almıştım. Ancak izinler iptal edildi' dedi. Askerliği çok severdi, benim de asker olmamı istiyordu. Uzmanlık sınavları olduğunda hep hatırlatırdı. Bana okula giderken arkasına el yazısıyla yazdığı fotoğrafını verdi. Kendisinden geriye tek bu fotoğraf kaldı” dedi.

Şehit Güzey için yarın Adana'da Sabancı Merkez Camisinde tören düzenlenecek.

Van'ın Çatak ilçesinde, 30 Haziranda Jandarma Komutanlığı ekiplerinin geçişi sırasında terör örgütü üyelerince araziye döşenen mayının patlaması sonucu biri ağır 3 asker yaralanmıştı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
asker, gatada, oldu, yaralı, şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İskenderun'da Roketatarlı saldırı: 6 asker şehit, 11 asker yaralı Hayal Haber Arşivi 0 31 Mayıs 2010 13:48
Ağrı'da çatışma: 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Angel Haber Arşivi 1 21 Kasım 2008 12:19