IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2010, 08:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Sizi bugüne getirenleri satmayın"




CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin Korkuteli ilçesinde düzenlediği yemekte vatandaşlara seslenerek, siyasetin güven işi olduğunu belirtti ve "Sizi bugüne getirenleri sakın satmayın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin Korkuteli İlçe Başkanlığı'nın Yazır köyünde düzenlediği yemeğe katıldı. Burada partililere seslenen Deniz Baykal, CHP'nin milli bir sigorta olduğunu söyledi. CHP'nin Türkiye'yi sıkıntıdan kurtaracak en temel kuruluş olduğunu anlatan Baykal, siyasetin günübirlik bir iş olmadığını, kuşaktan kuşağa geçtiğini vurguladı. CHP'yi bundan sonra daha iyi noktalara taşıyacaklarını belirten Baykal, "Partinin bu noktalara gelmesinde herkesin bir emeği var. Kimi başkan olacak, kimi olamayacak. Kimi milletvekili olacak, kimi olmayacak. Ancak herkes omuz verecek. Bir genel başkan olacak, bir genel başkan gidecek yenisi gelecek. O devam ederken de aynı şekilde koşacağız. Biz illa bir mevkide olduğumuz için siyaset yapan insanlar değiliz. Biz inandığımız için siyaset yapan insanlarız. Elbette bundan sonra da aynı şekilde, mevkimiz makamımız ne olursa olsun yüreğimiz attığı, beynimiz çalıştığı sürece Türkiye için, CHP için, ecdadımız için, aydınlık gelecek için hep bareber siyaset yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Siyaset yaparken sabırlı olmaya devam edeceklerinin altını çizen Baykal, "Anlayışlı olacağız. Birbirimize omuz vereceğiz. Dışlayarak, kızarak değil; katarak, çekerek paylaşarak siyaset yapacağız. Siyaset yaparken sapmayacağız, korkmayacağız. Çizgimizi satmayacağız. Kişiliğimiz satmayacağız. Kimseye yaranmaya çalışmayacağız. İyi gün dostlarının tavsiyeleri ile hareketi bir yere götüremeyiz. 'Ben buraya gelinceye kadar sen nerdeydin?' diye soracaksın. Sapmayacaksınız, korkmayacaksınız istikametine sahip çıkacaksınız" ifadelerini kullandı.


Partilelere 'Sizi bugüne getirenleri sakın ha satmayın, onları yok saymayın" tavsiyesinde bulunan Baykal, şöyle konuştu: "Siyaset güven, refah, dostluk, sevgi işidir. Sevgiyi, dostluğu ihmal etmeyeceksiniz. Siyasette ihanet olabilir. Makul düzeylerde bu işin kalmasını güvence altına alacaksınız. Esas olan ihanet değil sevgidir, vefadır, dostluktur, kardeşliktir. Sebat temeldir, istikrar temeldir. Bunu bir ağabey tavsiyesi olarak alın bir yere koyun, lazım olursa kullanırsınız."


Partililere 'İktidar değişecek diye yan gelip yatmak yok' uyarısında bulunan Baykal, kendisinin de Korkutelilerle birlikte seçim çalışmalarına katılacağını açıklayarak, "Benim de çalışma alanım Antalya. Bu çalışmaları hep beraber yapacağız. Antalya'nın bütün ilçelerinde, ovasında, sahilinde, obasında, köyünde her yerde hep beraber çalışacağız. Türkiye'yi, partiyi, Antalya'yı hep beraber hak ettiği yere taşıyalım" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
sizi bugüne getirenleri satmayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık