IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2010, 17:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O hain gülerek geldi!




Hainlerin yargılanmasına başlandı

Küçükçekmece'de lise öğrencisi Serap Eser'in ölümüyle sonuçlanan saldırıya ilişkin 6'sı tutuklu 7 sanığın, ''kasten adam öldürmek'' iddiasıyla yargılanmasına başlandı. Sanıkların duruşmaya gülerek girmesi tepki çekti.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan duruşmaya, tutuklu sanıklar Ramazan Sebuktekin, Mahsun Dima, Ömer Kaya, Salman Akpınar, Özgür Bakır ve Hamit Aksan katıldı.

Tutuksuz sanık Merdan Berk ise duruşmaya gelmedi.

Bazı sanıkların yaşının 18 olması nedeniyle gizli olarak yapılmasına karar verilen duruşmada, sanıkların kimlik tespitinin yapılmasının ardından savunmaya geçildi.

SANIKLAR SUÇLAMALARI REDDETTİ
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde, sanıklardan R.S, M.D, Ö.K. ve Ö.B'nin yaşlarının 18'den küçük olması nedeniyle gizli yapılan duruşmada, tutuklu sanıkların haklarındaki suçlamaları reddettikleri öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Serap Eser'in babası şikayetçi Zübeyir Eser de ifade vererek, müdahil olma talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, Zübeyir Eser'in davaya müdahil olmasına, duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanık Merdan Berk'in sonraki duruşmaya zorla getirilmesine ve tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mustafa Çavuşoğlu tarafından hazırlanan iddianamede, saldırı olayına katıldıkları iddia edilen 6'sı tutuklu 7 şüphelinin, ''kasten adam öldürmek'' iddiasıyla, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Şüphelilerin aynı zamanda, ''silahlı terör örgütü üyesi oldukları'' gerekçesiyle 7 ile 15 yıl arasında, ''patlayıcı madde bulundurdukları'' iddiasıyla 4.5 ile 12 yıl arasında, ''genel güvenliği kasten tehlikeye soktukları'' suçlamasıyla 6 ay ile 3 yıl arasında, ''mala zarar vermek'' iddiasıyla 2 ile 12 yıl arasında ve ''ruhsatsız silah bulundurdukları'' gerekçesiyle de 1 ile 3 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılmaları istenmişti.

Küçükçekmece'de 8 Kasım 2009'da, Söğütlüçeşme-Zeytinburnu seferini yapan İETT otobüsüne molotofkokteylli saldırı düzenlenmiş, olayda yüzü, eli ve bacaklarında yanıklar oluşan 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Serap Eser, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geldi, gülerek, hain


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Katiline gülerek poz verdi Sevda Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2012 16:02