IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2010, 17:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sustunuz, bu kızı siz öldürdünüz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AKŞAM, dün Halkalı katliamına ışık tutacak görüntüleri yayımladı. O karelerde, terör örgütü üyelerince 'İmam' olarak bilinen Mehmet Kazım Sevim ile Seyithan Özer'in, bombaya yataklık edecek demir saksıyı yaptırdığı görülüyordu. Adım adım takip eden polis, ikiliyi saldırıdan bir gün önce 19 kişiyle birlikte gözaltına aldı. Özer ve Sevim, sorguda saksının yerini bilmediklerini söyledi, bombacıdan bahsetmedi. Sabah saatlerinde ise korkunç patlama yaşandı. Buse henüz 17 yaşında can verdi, 5 asker şehit düştü, 6 aile kedere boğuldu.

İYİ BAKIN İŞTE ESERİNİZ

Polis, çıldırtan sessizlikleriyle patlamaya geçit veren zanlıların sorgusuna bu kez Buse'nin fotoğraflarıyla girdi. Sorgucu polisler, belki insafa gelirler diye, 'Dün susarak işte bu gencecik kızı öldürdünüz' dedi. Fotoğraflara bakan ikili gözyaşları dökmeye başladı. Polis, onların fotoğraftan etkilendiğini sandı. Ama zanlılar, bombanın kimin tarafından patlatıldığını yine söylemedi, yine suskunluğa gömüldü.

Saldırıya ilişkin İstanbul'da gözaltına alınan BDP Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı mahkemece serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişinin sorgusu sürüyor.
TÜRKİYE AKŞAM'I KONUŞTU

AKŞAM'IN yayımladığı iki teröristin saldırı öncesi 'saksı hazırlığına' ilişkin fotoğrafları büyük yankı uyandırdı. Haber bültenleri günboyu AKŞAM'ın manşetini duyurdu, siteler o kareleri okuyuculara ulaştırdı. Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi'nde 'AKŞAM'ı alkışlamak gerekir' dedi, konuğu Ali Sirmen ise haberin çok etkili olduğunu belirterek, 'Bu fotoğraflardaki kişileri adliye önünde alkışlamışlardı' diye tepki gösterdi.

VALİ'YE O KARELER SORULDU

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya dün AKŞAM'ın manşeti soruldu. Mutlu, 'Bunlarla ilgili inceleme var, elimizde birtakım bilgiler var'' diye konuştu. 'Saksıyı yaptıran kişiyi yakaladınız mı?' sorusuna Mutlu, ''Evet evet evet...'' cevabını verdi. Vali, bir başka soru üzerine ''Siz de basın olarak çok iyi takip ediyorsunuz, teşekkür ediyoruz. Bütün gelişmeleri hepimiz takip edeceğiz. Size doğru olan bilgiyi her zaman en seri şekilde biz ulaştıracağız' diye konuştu. Mutlu 'İhmal var mı?' sorusu üzerine de soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, siz, sustunuz, öldürdünüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ahmet Altan: Çocukları öldürdünüz PassioN Haber Arşivi 0 30 Aralık 2011 13:56
Bakin OnLari ÖLdürdünüz!! Angel Haber Arşivi 0 29 Temmuz 2008 12:33
Beni Siz Öldürdünüz Hasan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 05 Haziran 2006 17:12