IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2010, 13:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adana'da korsan gösteri




Göstericilerin hazırladığı çok sayıda molotofkokteyli ve havai fişek bataryası, polisin erken davranması sonucu kullanılmadan ele geçirildi. Polis gösteriye katılan 15 kişiyi gözaltına aldı.
Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 40 kişilik bir grup tarafından organize edilen korsan gösteri, polisin erken davranması sonucu büyümeden kontrol altına alındı.
40 KİŞİLİK GRUP
Terör örgütü PKK yandaşlarının eylem hazırlığı yaptığını öğrenen Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şakirpaşa Mahallesi'nde tedbir aldı. Bu kez Siirt'in Pervari ilçesinde öldürülen PKK'lılar için gösteri düzenleyen örgüt yandaşları, polise taş ve molotofkokteylileriyle saldırdı. Yaklaşık 40 kişilik grup Çevik Kuvvet'in müdahalesi ile ara sokaklara kaçtı. Polis kaçış noktalarını tutunca 15 gösterici gözaltına alındı.
HAVAİ FİŞEK RAMPALARI
Grubun geriye kalan kısmı ise hedefledikleri gösteriyi gerçekleştiremedi. PKK sempatizanları kaçarken geride çok sayıda daha önceden hazırlanan molotofkokteyli ve havai fişek rampası bıraktı. Göstericilerin dağılmasının ardından olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez incelemelerde bulundu. Kesmez, göstericilerin yüzlerini gizlemek için kullandığı maske, şapka, molotofkokteylileri ve havai fişek bataryalarını inceleyerek göstericilere müdahale eden polislerden bilgi aldı.
MAHALLE HALKIYLA SOHBET
Mahalle sakinleri ile sohbet eden Kesmez, balkondan bakan vatandaşlara, "Bu tür eylemlerle sizleri rahatsız ediyorlar. Bunları inşallah hep beraber önleyeceğiz. Bizim sizden bir isteğimiz yok. Biz devlet olarak güçlüyüz. Bunlarla başa çıkabiliriz. Kimsenin burnunun kanamasını istemiyoruz. Bir babanın evladına şefkatli yaklaşımı gibi kimsenin burnu kanamasın istiyoruz" diyerek 15 göstericinin gözaltına alındığını belirtti.
Kesme, molotofkokteyli yapımında kullanılan bira şişelerini görünce "Bunlarda ne kadar bira bulduysalar içmişler. Önce içmişler sonra molotofkokteyli yapmışlar" yorumunda bulundu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adanada, gösteri, korsan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adana Adana İl Halk Kütüphanesi Adresi Nedir? Desmont Akdeniz Bölgesi 0 10 Kasım 2014 17:11
Sabıkalı Grup, Polisi Kendilerinden Uzaklaştırmak İçin Korsan Gösteri Yaptı Rüzgar Haber Arşivi 0 21 Şubat 2012 23:44
Mersin'de korsan gösteri: 1 yaralı Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 00:35
Korsan gösteri operasyonu: Üç gözaltı PuSAt Haber Arşivi 0 04 Nisan 2006 19:24