IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2010, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Araç camını sildirmedi dayak yedi




Gümüşsuyu İnönü Caddesi'nde, trafik ışıklarında zorla cam silerek sürücüleri bezdiren grup, otomobiline izinsiz dokunulmasına öfkelenen sürücü Veysi G.'yi dövdü.

Başına aldığı darbe ile kanlar içerisinde kalan sürücü, cep telefonu ile polisten yardım istedi. Yüzü gözü kan içerisinde kalan sürücüye ilk tıbbi müdahale olay yerine gelen 112 Hızır Acil Ambulansı'nda yapıldı. Daha sonra Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Veysi G.'nin başındaki yaraya dikiş atıldı.

KAFASINA CAM SİLECEĞİ İLE VURULDU

Sürücü Veysi G. dün 17.00 sıralarında Taksim'den-Dolmabahçe'ye inerken, İnönü Stadyumu yakınındaki ışıklarda durdu. Bu sırada yavaşlayan otomobillerin camlarını silerek para isteyen 5 kişilik gruptan biri, izin almadan otomobilin ön camını elindeki silecekle temizlemeye başladı. Veysi G.'nin uyarması üzerine yaşanan gerginlikte, camı silmek isteyen kişi, şoför mahallinde oturan Veysi G.'nin kafasına sileceğin tutacak bölümü ile vurdu. Kanlar içerisinde kalan sürücü, cep telefonu ile polisten yardım istedi. Bu sırada aralarında saldırganın da bulunduğu ikisi kadın 5 kişi, Gümüşsuyu Parkı'na doğru kaçtı. Polis ekipleri, çevrede uygulama başlattı. Kafasından darbe alan Veysi G. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir süre gözlem altında tutuldu.

Geçen hafta yine aynı ışıklarda Şişli Evlendirme Dairesi'nde Eski TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu'nun yeğeni Mengü Kılıçalp ile Rus eşi Swetlana Kılıçalp'in, nikah töreninin ardından para isteyen bir grup çocuğun saldırısına uğradığı iddia edilmişti. Kılıçalp ailesinin iddiasına göre, çocuklar, sopalarla arabaya saldırarak camları kırmıştı. Bu olayın basında yer almasından sonra harekete geçen polis ekipleri de olaya karıştıkları iddia edilen yaşları 13-15 arasında değişen 10 çocuğu gözaltına almıştı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arac, dayak, sildirmedi, yedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anaokulunda dayak yedi Seth Haber Arşivi 0 27 Eylül 2014 09:31
3 gün 3 gece dayak yedi PassioN Haber Arşivi 2 10 Nisan 2012 11:56
Dayak Yedi 4. Kattan Atladı JB Haber Arşivi 0 22 Aralık 2010 20:53
Hem dayak yedi hem de ceza! Lucifer Haber Arşivi 0 22 Eylül 2010 17:45