IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2010, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üç gün cesetle yaşadı!




Bursa'da, barışmak istediği eşini 25 yerinden bıçaklayıp öldüren zanlı, çocuğunu görmeye gidince yakalandı. Zanlının, ölen eşinin cesediyle 3 gün uyuduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Selimpaşa Mahallesi'ne 45 gün önce taşınan Makbule Aksoy (30)'un evinden ağır kokular gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Polis, çilingir yardımıyla girdiği evde, bir hafta önce 25 bıçak darbesiyle öldürülen Makbule Aksoy'un cesedine ulaştı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektiflerinin sürdürdüğü soruşturma neticesinde, boğuşma sırasında yaralanan ve kanlı elbiseleri bulunan zanlının, maktulün eşi Selahattin Aksoy (46) olduğunu belirlendi. Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için polis bütün detayları incelemeye aldı. Ortada kalan 2 yaşındaki çocuklarının bakımını ise bir bakıcı üstlendi.

Zanlının, çocuğun kaldığı Hoca Hasan Mahallesi'ndeki eve gelebileceğini düşünen polis, evin çevresinde tedbir aldı. Çocuğunu özleyip görmeye gelen Selahattin Aksoy, ekipler tarafından yakalandı.

Selahattin Aksoy, polisteki ifadesinde, eşinin kendisini eski eşiyle aldattığı düşüncesiyle sürekli tartıştıklarını ve bu yüzden ayrı yaşadığını, olay günü ise barışmak için eve gittiğini anlattı. Eşinin kapıyı kendisine açmaması üzerine kapıyı zorla açmaya çalışan Selahattin Aksoy ile eline bıçak alan Makbule Aksoy arasında tartışma yaşandığını, eşinin kendisine bıçakla saldırması üzerine bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Ardından ölmek için böcek ilacı alan Selahattin Aksoy'un, 3 gün boyunca karısının cesedi ile uyuduğunu, ardından ise evden kaçarak parklarda yaşadığı belirlendi.

Zanlı, "Kasten adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cesetle, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aynı evde 3 cesetle 25 yıl Angel Haber Arşivi 1 10 Kasım 2008 14:42