IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Maganda kurşunu genç kızı başından vurdu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/343972-maganda-kursunu-genc-kizi-basindan-vurdu.html)

MoSFeT 12 Temmuz 2010 11:58

Maganda kurşunu genç kızı başından vurdu
 
Çayırova'da bir banka şubesinin önünde meydana gelen olayda, Rıza Karataş'a boşandığı eşinin kardeşleri Coşkun ve Hacı Boz tarafından ateş edildi. Zanlılar silahı ateşlemek için defalarca tetiğe basarken, silah 3 kez ateş aldı. Mermilerden biri Rıza Karataş'ın ayağına isabet etti. Kurşunlardan biri ise, Körfez'den Çayırova'ya misafirliğe gelen ve o esnada annenesinin bankamatikten para çekmesini bekleyen lise 3. sınıf öğrencisi H.P'ye isabet etti. Olay yerinde birçok ateş almamış fişek bulundu.

Yaralıya ilk müdahale çevredeki esnaf tarafından yapıldı. Daha fazla kan kaybı olmaması için esnaf yaralının ayağını bağladı. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, yaralıları Özel Çayırova Tıp Merkezi'ne götürdü. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Farabi Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı. Rıza Karataş'ın çok kan kaybettiği, genç kızın mermi başını sıyırarak geçtiği için durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net